Dramă îngrozitoare la Exatlon: A fost înjunghiat în timpul show-ului și a murit… Ce decizie s-a luat în legătură cu emisiunea…

Dramă îngrozitoare la Exatlon: A fost înjunghiat în timpul show-ului și a murit... Ce decizie s-a luat în legătură cu emisiunea...

Concurenții români ai emisiunii Exatlon au trecut prin momente de groază atunci când un atac armat a avut loc chiar lângă locuințele acestora.

În urma atacului, un bărbat de 24 de ani a fost ucis, potrivit cancan.ro.

Alper Baycin, un cameraman care lucra pentru show-ul televizat, a fost injunghiat mortal de noi atacatori. Turcul de 24 de ani a fost injunghiat in inima cu un cutit, dupa ce s-a luptat cu atacatorii care voiau sa-i fure o geanta. Indivizii au fost identificati ulterior si arestati.

Atacul a avut loc in plina strada, in Las Terrenas, dupa ce iesise din tabara unde se filmeaza show-ul.

„Am pierdut un coleg drag, un frate mai tanar, pe Alper Baycın, in urma unui jaf miselesc. Nu am cuvinte sa drescriu durerea pe care o resimt. Le transmit condoleantele mele familiei si celor dragi”, a scris Acun pe Twitter, unde a anuntat tragicul eveniment.

Semifinala editiei pentru Cipru a fost anulata din cauza tragediei. Anunțul trist a fost făcut de prezentatorul celebrei emisiuni.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe