Narcisa Iorga (CNA): DNA a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul meu

Narcisa Iorga (CNA): DNA a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul meu
Foto: evz.ro

Narcisa Iorga, membru al CNA, a anunţat că DNA a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul său, informează Mediafax. Asta după ce Antena 3 a reclamat-o că ar fi obţinut avantaje pentru concurenţii postului, printr-o serie de declaraţii pe care le-a făcut în calitate de membru CNA.

La sfârşitul şedinţei Consiliului Naţional al Audiovizualului, Narcisa Iorga a mai subliniat şi că procurorul a reţinut că declaraţiile sale din conferinţa din 1 martie, „cu privire la gesturile Antenei 3 de a aduce ameninţări, şantaj, presiuni asupra câtorva membri CNA”, au fost „un drept la replică, un răspuns la cele spuse de Antena 3”.

Pe 1 martie, membrii Consiliului Narcisa Iorga, Ioan Onisei, Gelu Trandafir şi Dan Grigore (care între timp a demisionat din CNA) au susţinut, într-o conferinţă de presă, că sunt atacaţi în mod constant în emisiunile televiziunii Antena 3, Iorga spunând şi că a primit ameninţări cu moartea după ce realizatorul TV Mircea Badea i-a făcut publică fotografia şi adresa de e-mail.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)