Neamț: Un bărbat s-a sinucis cu arma unui polițist

Neamț: Un bărbat s-a sinucis cu arma unui polițist
Foto: opiniatimisoarei.ro

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Roman, județul Neamț s-a sinucis, duminică.

Bărbatul și-a luat viața cu arma unui polițist care-i era prieten. Trupul neînsuflețit a fost găsit în casa părinților victimei.

Polițistul a declarat că s-a schimbat de uniformă în casa victimei, deoarece intenționa să se ducă împreună cu prietenul său la discotecă. Pistolul împreună cu muniția aferentă au fost ascunse într-un dulap. În cursul nopții, polițistul a rămas  singur în local, prietenul său întorcându-se acasă.

Potrivit Cătălinei Bădeanu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț. Decesul tânărului a fost constatat de polițist în jurul amiezii.

Polițistului i s-a deschis dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și a fost eliberat din funcție.

Un bărbat s-a sinucis cu arma unui polițist

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_21593').select();" id="embed_text_21593" />
Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului