Nick Vujicic la Bucureşti: „Prin atitudine şi credinţă în Dumnezeu poţi face faţă vieţii”

Nick Vujicic la Bucureşti: „Prin atitudine şi credinţă în Dumnezeu poţi face faţă vieţii”

Cum să trăieşti o viaţă fără limite. Este întrebarea la care va răspunde marţi în faţa tinerilor din România Nick Vujicic. Un australian născut fără brațe şi fără picioare, dar cu o poveste de viață impresionantă. În ciuda handicapului din naștere, el a demonstrat că provocările zilnice pot fi depășite și va împărtăși publicului român secretele succesului.

Nick Vujicic are 28 de ani, un zâmbet cuceritor și își vrăjește publicul din primele secunde.  Chiar dacă are probleme care pentru unii sunt de nedepășit, Nick a învăţat să treacă peste ele şi chiar să le vorbească oamenilor despre curajul de a merge mai departe.

„Am încercat să mă sinucid la vârsta de 10 ani. Am încercat să mă înec în cadă, pentru că am simţit că nu mai e nicio speranţă. Dar doar pentru că eu nu vedeam speranţa, nu însemna că nu exista speranţa”, povesteşte Nick Vujicic.

„Am zis: Doamne, dă-mi mâini şi picioare! Şi acum am o pereche de pantofi în dulap, în cazul în care El îmi va răspunde „Da””, continuă tânărul.

Un rol important în viaţa lui Nick l-au avut membrii familiei, care i-au fost alături clipă de clipă.

„Am o familie frumoasă. Părinţii mei au fost tot timpul iubitori şi m-au încurajat de fiecare dată când am plâns. Cred că am fost binecuvântat. Unii oameni nu au un cămin iubitor. Unii oameni nu au ce am eu”, mai spune Vujicic.

Povestea lui Nick a făcut înconjurul lumii. A ţinut discursuri în peste 20 de ţări, de pe cinci contintente, iar anul trecut a publicat o carte despre viaţa lui.

„Am şi urcuşuri şi coborâşuri, temeri şi zile proaste, însă vreau ca oamenii să ştie că prin atitudine şi credinţă în Dumnezeu poţi face faţă vieţii şi poţi fi tot ceea ce vrei să fii”, mai spune Nick Vujicic.

Nick Vujicic, discurs la Bucureşti