Nicoleta Cîrjan, femeia care ar fi avut o relație amoroasă cu fostul Principe Nicolae, a născut o fetiță, Iris Anna (FOTO)

Nicoleta Cîrjan, femeia care ar fi avut o relație amoroasă cu fostul Principe Nicolae, a născut o fetiță, Iris Anna (FOTO)
Foto: flux24.ro

Nicoleta Cîrjan, presupusa mamă a copilului Principelui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a adus pe lume o fetiță: Iris Anna.

Prenumele nu a fost ales întâmplător, scrie  flux24, ci ales după cel al Reginei Ana a României, cea care i-ar putea fi străbunică.

Copila s-a născut pe data de 9 februarie, iar mama sa a povestit cu lux de amănunte întreaga experiență prin care a trecut.

Tânăra mamă spune că a fost la un pas de a o pierde pe Iris Anna din cauza încăpățânării sale de a naște natural.

“Diagnosticul meu a fost de travaliu hiperchinetic, cu alte cuvinte, contracții la cea mai ridicată intensitate și cu pauze foarte scurte. (…). Pulsul lui Iris îi scăzuze de la 140 la 50, eram foarte aproape să o pierdem

Am învățat (din nou!) că planul de acasă nu se potrivește cu cel din târg și că nu ar trebui să mai fiu așa de vehementă în unele convingeri. Dacă nu m-aș fi fixat nebunește pe nașterea naturală cred că aș fi avut discernământul să cer cezariana mult mai devreme. Asta coroborată cu dorința universului care a complotat ca mama singură să nască singură: mi-a scos în cale o moașă care nu a empatizat cu mine și nu m-a ajutat cu nimic, deși clinica este recunoscută pentru personalul antrenat să sprijine gravidele în travaliu, care a făcut ca întâmplarea să aibă loc noaptea, astfel că medicul meu nu era prin spital, iar eu mi-am lăsat însoțitorul să plece acasă, șamd”, a scris Nicoleta pe blogul său.

Nicoleta Cîrjan este presupusa mamă a copilului Principelui Nicolae, nepotul Regelui Mihai, alungat din țară din vara anului trecut, unul din motive, dacă nu chiar cel principal fiind acest copil.

Dezmoștenirea și alungarea din țară fără nicio explicație credibilă a Principelui Nicolae, unul dintre cei doi nepoți ai Regelui Mihai, în luna august, a provocat multa uimire în societatea românească. Nicolae era văzut de mulți ca reprezentând viitorul monarhiei românești. Nicolae și vărul său primar, Mihai, erau singurii descendenți pe linie masculină ai Regelui Mihai.

Povestea de dragoste dintre principele Nicolae şi tânăra Nicoleta Cîrjan ar fi început după ce aceştia s-au cunoscut la un eveniment caritabil.

În acest moment, nici unul din nepoții Regelui Mihai nu mai are drept la moștenire iar Casa Regală va fi condusă de Principele Radu, soțul Principesei Margareta.

Ultima oră
15:29 - ANPC: 94 de controale la furnizori de energie și gaze. Au fost date amenzi de 645.000 lei. Facturile eronate vor fi recalculate
15:08 - Alecsandru Dunaev, detalii despre scenele pasionale alături de Mara Oprea, în serialul Adela de la Antena 1: Există o chimie între noi
15:07 - Virgil Popescu: Furnizorii au obligația să recalculeze facturile emise eronat fără penalități în termen de 15 zile, timp în care se suspendă inclusiv o eventuală plată. Debranșările, interzise pe perioada OUG (VIDEO)
15:03 - Florin Cîţu: Pentru mine, certificatul verde COVID e o prioritate / Trebuie să discutăm în coaliţie măsurile şi apoi să ieşim cu ele public
14:48 - Marcel Ciolacu: Este tardivă o lege a certificatului verde în acest moment
14:37 - Scandal de proporții la „Survivor România”. Doi Faimoși și-au aruncat cuvinte grele: „Ești nebun, ești pervers!” (GALERIE FOTO)
14:28 - Dan Dungaciu, despre mișcările Rusiei: Sună mai degrabă ca mesaje prin care să convingă cealaltă parte că e o amenințare reală, dar nu sunt convins că sunt mesaje că invazia ar fi iminentă (VIDEO)
14:09 - Câți bani încasează Cătălin Zmărăndescu și Roxana Ciuhulescu de la Suriviro România 2022. Sumele primite pentru fiecare săptămână
14:02 - Probleme pentru Andra. De ce a ajuns artista la poliție (GALERIE FOTO)
13:53 - Aproape 150 de orașe și municipii în scenariul roșu. Cea mai mare rată de infectare, înregistrată într-o comună din județul Cluj