Nicușor Dan susține că un angajat a fugit din primărie cu mai multe documente când a aflat că primarul evaluează Direcția de Urbanism

Nicușor Dan susține că un angajat a fugit din primărie cu mai multe documente când a aflat că primarul evaluează Direcția de Urbanism
Captură Video - Nicușor Dan / Facebook

Primarul Capitalei Nicușor Dan a publicat miercuri imagini surprinse de o cameră de supraveghere în care se observă modul în care un angajat al Direcţiei de Urbanism fuge pe stradă cu mai multe dosare pentru a scăpa de un control dispus de primar.

„Unul dintre angajaţi a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente”

Primarul Capitalei a povestit că în urma evaluării a activităţii Direcţiei de Urbanism urmează să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară pentru „câţiva angajaţi”.   Direcţia de Urbanism acordă avize pentru proiectele imobiliare din Capitală, conform Digi24.

Nicușor Dan a povestit într-o postare pe pagina sa de Facebook că unul dintre angajați a fugit din sediul primăriei cu mai multe documente și că poliția a fost sesizată.

„Am finalizat o evaluare a activităţii la Direcţia Urbanism din Primăria Capitalei, urmând să fie sesizată Comisia de disciplină pentru cercetare disciplinară pentru câţiva angajaţi.   Când informaţia a ajuns ieri în direcţie, unul dintre angajaţi a fugit din sediul primăriei, având la el mai multe documente. În consecinţă, poliţia a fost sesizată. Nimeni să nu mizeze pe faptul că vom închide ochii la ilegalităţile din trecut”, a anunţat Nicuşor Dan, pe Facebook.

Nicușor Dan, discuție cu reprezentanții BEI

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a avut o primă întâlnire cu reprezentanții Băncii Europene de Investiții, context în care, spune el, a prezentat interesul special al municipalității pentru proiectele dedicate transportului verde, precum trenul metropolitan, modernizarea liniilor de tramvai și semaforizarea inteligentă a orașului.

„Am avut o primă întâlnire cu reprezentanții Băncii Europene de Investiții, cu care am discutat despre proiectele pe care Primăria Generală le pregătește și pentru care avem nevoie de finanțare externă. În discuția cu delegația condusă de vicepreședintele BEI, Christian Kettel Thomsen, am precizat interesul special al PMB pentru proiectele dedicate transportului verde, precum trenul metropolitan, modernizarea liniilor de tramvai și semaforizarea inteligentă a orașului”, a scris edilul, marți, pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe