Noi dezvăluiri despre mizele scandalului de la metrou. Sindicalistul Ion Rădoi ar fi organizat protestele nemulțumit că iubita sa secretă rămâne fără spații comerciale

Noi dezvăluiri despre mizele scandalului de la metrou. Sindicalistul Ion Rădoi ar fi organizat protestele nemulțumit că iubita sa secretă rămâne fără spații comerciale
sursa foto: gandul.ro

Noi informații ies la iveală despre mizele protestului de la metrou, de vinerea trecută, când sindicaliștiide la Metrorex conduși de Ion Rădoi au blocat Capitala. Potrivit gandul.ro, unul dintre motivele pentru care Ion Rădoi a oprit metroul vizează faptul că că iubita lui , Elena Claudia Minea, ar rămânefără spații comerciale.

Cine este iubita secretă a lui Ion Rădoi, prin intermediul căreia ar căpușa Metrorexul

Deși a invocat faptul că protestul vizează intenția Metrorex de a tăia salarii sau de a realia restructurări de personal, Ion Rădoi are și interese personale în acest scandal. Gandul.ro dezvăluie faptul că persoana prin intermediul căreia Rădoi ar ”căpușa” Metrorexul este iubita lui secretă, Elena Claudia Minea.

Sursa citată precizează că Rădoi și Minea locuiesc împreună și chiar fac vizite nocturne la sediul Metrorex. Sindicalistul șef a fost căsătorit cu Emilia, dar s-a despărțit de aceasta și s-a cuplat cu Elena Claudia Minea, trecută și ea, la rândul ei, printr-un divorț. Minea (fostă Drăgan) este acționar și administrator la 4 firme care dețin contracte de închiriere a unor spații comerciale din stațiile de metrou:

MADAME BOUTIQUE S.R.L.

CLAUDET BOUTIQUE S.R.L.

ANDO BUSINESS ASSISTANCE S.R.L.

CLAUDETTE A & I SRL

Afacerea este una extrem de profitabilă, ceea se poate vedea inclusiv prin două mașini cu care se afișează în oraș fiul Elenei Claudia Minea, Andrei Drăgan. La rândul lui, și acesta are o firmă care este ”conectată” la pușculița Metrorex.

Mai mult, Andrei Drăgan conduce un AUDI SQ5 –înmatriculat pe Metrorex – și de un AUDI SQ7, autoturismul fiind înmatriculat pe o altă firmă, AZZURECAS SRL, unde acționar și administrator este Alexandru Casian Udrea.

FirmaMADAME BOUTIQUE S.R.L.este beneficiara a două contracte de închiriere, în stația de metrou Dristor:

Unul încheiat pe data de 07.11.2019 și fiind valabil până la data de 01.07.2022, având 8.90 mp (DR1VX02)

Unul încheiat șa data de 25.02.2016 și fiind valabil până la data de 27.09.2022, având 6,36 mp (DR1VX01).

Elena Claudia Minea este asociată în firmaMADAME BOUTIQUE S.R.L.cu Iuliana Adina Mihale, aceasta fiind – la rândul său – acționar la alte firme care dețin spații comerciale în stațiile de metrou din București. Deci filiera are mai multe ramificații.

Astfel, firmaCLAUDETTE A & I SRL– unde Minea este asociată tot cu Mihale – deține trei spații comerciale:

Stația de metrou Piața Unirii (PU1VX02)

Stația de metrou Dristor 1 (DR1VX02)

Stația de metrou Timpuri Noi (TNOVY01)

FirmaCLAUDET BOUTIQUE S.R.L.–apare, din nou, ca asociat și Mihale– deține două spații comerciale:

Stația de metrou Crângași – 29 mp (CRIV01)

Stația de metrou Piața Unirii 1 – 7.89 mp (PU1VX02)

FirmaANDO BUSINESS ASSISTANCE S.R.L.deține, de asemenea, două spații comerciale:

Stația de metrou Costin Georgian – 4.75 mp (GEOY05)

Stația de metrou Dristor 1 – 6.36 mp (DR1VX01)

Filiera ar aveamai multe ramificații

De asemenea, Mihale- asociata Elenei Claudia Minea – este acționar și/sau administrator la cele trei firme unde ”colaborează” fructuos cu iubita secretă a lui Ion Rădoi (respectivMADAME BOUTIQUE S.R.L.,CLAUDETTE A & I SRLșiCLAUDET BOUTIQUE S.R.L.), dar controlează și alte trei societăți.

ADINA PRODCOM PREST S.R.L

ALE & AD FASHION SRL

BOCCA RESTAURANT S.R.L.

ADINA PRODCOM PREST S.R.Ldeține două spații comerciale:

Stația de metrou Piața Unirii 1, Spațiul Comercial C1

Stația de metrou Piața Unirii 2, Spațiul Comercial C9

FirmaALE & AD FASHION SRLdeține un spațiu comercial în Piața Unirii 2 (PU2VI02), acolo unde asociat apare și Gherman Rădiță.

BOCCA RESTAURANT S.R.L.– asociat cu Mihale fiind tot Gherman Rădiță – deține două spații comerciale în stația de metrou Universitate:

Un spațiu comercial de 5 mp (UNIVX03)

Un spațiu comercial de 20,80 mp (UNIVX04).

Prin urmare,14 spații comerciale sunt administrate și exploatate cu succes financiar de ”protejata” lui Ion Rădoi – Elena Claudia Minea – și de colaboratoarea acesteia, Iuliana Adina Mihale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari