Noi percheziţii la sediul Sindicatului Pro Lex

Noi percheziţii la sediul Sindicatului Pro Lex
Foto: romanialibera.ro

La zece zile după percheziţiile efectuate la sediul social al Sindicatului „Pro Lex”, ofiţerii Inspectoratului General de Poliţie au efectuat un nou control, în căutare de documente contabile.

Liderul sindicatului, Vasile Lincu, susţine că ofiţerii se află deja în posesia actelor respective.

Într-o intervenţie la Ştirile B1 TV, întrebat dacă are temerea că ar fi ceva în neregulă cu aceste acte contabile, Lincu a declarat că nu are nimic de ascuns şi că a pus la dispoziţia autorităţilor toate documentele.

„Cei de la ANAF au primit sarcină să vină în control la noi şi au avut o singură misiune, să ceară şi să primească tot ce vor”, susţine liderul Pro Lex.

Întrebat de unde i se trag aceste perchezitii, dacă au legătură cu afirmaţiile sale în legătură cu regina, cu tabla de şah, Vasile Lincu nu a comentat, dar a lăsat de înţeles că acele declaraţii au dat startul percheziţiilor.

“Imediat dupa conferinţa de presă cei de la ANAF au venit în control. Când a apărut pe post domnul Blejnar şi a afirmat că noi nu colaborăm, cei de la ANAF erau la noi în birou”, a adăugat liderul Pro Lex.  

Locuinţa preşedintelui Pro Lex, Vasile Lincu, a fost supusă unei percheziţii pe 8 martie, liderul sindical fiind implicat într-un dosar de delapidare, ale cărui pagube se ridică la 12 miliarde de lei vechi.

Intervenţie Vasile Lincu, Ştirile B1 TV