Noi teorii marca Marian Vanghelie: Decât să cheltuim banii pe deszăpezire, mai bine îi dăm la copiii amărâți

Noi teorii marca Marian Vanghelie: Decât să cheltuim banii pe deszăpezire, mai bine îi dăm la copiii amărâți
Foto: evz.ro

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, consideră că autoritățile ar trebui să dea bani copiilor sau bătrânilor care au nevoie de ajutor, decât să îi cheltuie pe deszăpezire. Şi asta pentru că, spune primarul, citez: „oricum nămeţii se topesc în 3 zile”. Şi pe cât de inutilă este înlăturarea zăpezii de pe străzi, pe atât de folositoare este însă lumea interlopă, despre care spune Vanghelie că: ”nu afectează societatea”.

„Vă spun un lucru: nicăieri în lume nu se ridică zăpada ca la noi, că suntem nebuni. Milioanele de euro pe care le dăm la companiile astea, că au sau n-au utilaje, mai bine am face ceva pentru copiii amărâți, pentru pensionari. Aruncăm milioane de euro, pentru ce? Ca să cărăm zăpada, că oricum ea se topește în trei zile”, a declarat edilul pentru reportervirtual.ro.

În plus, Marian Vanghelie consideră că zăpada este utilă pentru spaţiile verzi.

El are o viziune și despre lumea interlopă și are câteva sfaturi și pentru liderii politici.

„Ei trebuie să înțeleagă sistemul ăsta și să înțeleagă că noi avem o lume interlopă care nu ne afectează atât de mult societatea: nu dispar copii, nu împușcă pe X sau pe Y, nu se întâmplă lucruri cum se întâmplă în alte țări. Nu se bagă, dacă nu te bagi cu ei în cârcă, n-au probleme. Se mai bat între ei, își mai taie câte o mână, se mai și împușcă, dar între ei”, a mai spus primarul.

Iar norocul nostru este, în opinia lui Marian Vanghelie, că în România nu avem clanuri de chinezi, considerate de social-democrat cele mai periculoase.

Urmăriți B1TV.ro și pe