Noua escrocherie a deținuților: Metoda ”Premii de la Andreea Marin”

Noua escrocherie a deținuților: Metoda ”Premii de la Andreea Marin”
Foto: evz.ro

După ce metoda ”Accidentul” a fost deconspirată, deținuții din penitenciare au găsit o alta prin care să înșele lumea. Metoda ”Premii de la Andreea Marin” este noua escrocherie a deținuților, relatează Evenimentul Zilei.

Astfel escrocul își anunță victima că a câștigat un premiu de câteva mii de euro, iar pentru a intra în posesia banilor trebuie să achite o taxă de câteva sute de lei.

Laurenţiu Dumitru (condamnat pentru înşelăciune), un escroc aflat deja sub nasul a zeci de gardieni în penitenciarul de la Giurgiu, a fost demascat de o bunicuţă din Capitală. Aceasta şi Poliţia au organizat un flagrant când o complice a lui Dumitru, de 21 de ani, aflată în libertate, s-a întâlnit cu bunicuţa pentru a ridica taxa.

Andreea Marin a aflat despre acest lucru și a postat pe Facebook un mesaj în care îi atenționează pe oameni.

„ATENȚIE!!! Aflu că un grup de escroci sună pe diverse telefoane și promit oamenilor premii din partea mea, iar pentru aceste premii mari le cer să plăteasca taxe, sume de bani așadar. E important să știți de la sursă: nimeni nu vă va suna în mod real din partea Andreei Marin, nu există asemenea premii, e doar o modalitate de a vă păcăli pentru a scoate bani din buzunarul Dvs. Un gând bun, Andreea”, a scris vedeta.

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)