O bătrână a dat în judecată Kaufland și a obținut peste 5.000 de euro în instanță. Ce a pățit femeia în vârstă de 69 de ani

O bătrână a dat în judecată Kaufland și a obținut peste 5.000 de euro în instanță. Ce a pățit femeia în vârstă de 69 de ani
Foto: Pixabay.com

Kaufland România este obligată să plătească daune morale în valoare de 25.000 de lei (5.136 de euro) unei bătrâne care a fost lovită de un motostivuitor într-un magazin al lanțului german. Decizia este definitivă, pronunțată de Curtea de Apel Oradea în data de 22 septembrie, informează G4Media.

Accidentul a avut loc în data de 5 decembrie 2018. Femeia în vârstă de 69 de ani se afla la cumpărături, iar la un moment dat, a fost lovită de un motostivuitor condus de un angajat al magazinului. A căzut la pământ și a fost transportată imediat la Spitalul de Urgențe Dr. Gavril Curteanu.

Accidentul din magazin i-a produs leziuni bătrânei

La unitatea sanitară a primit mai multe documente medicale, iar mai apoi, i s-a oferit și de la medicină legală un certificat medico-legal, în care se precizează faptul că suferă mai multe leziuni.

Femeia a apelat la ajutorul unui avocat, iar în cele din urmă, i s-a dat câștig de cauză. Lanțul de hypermarket-uri trebuie să plătească cheltuielile de judecată și cei peste 5.000 de euro reprezentând prejudiciul moral, menționează sursa citată.

Ultima oră
22:51 - Cadourile pentru profesori stârnesc discuții aprinse. Cum se apără un dascăl: „Noi dacă primim o atenţie e mită? Dar doctorii că primesc PENTRU ORICE bani în buzunar, cum se numeşte?” (FOTO)
22:51 - O scrisoare adresată unei adolescente a ajuns la destinație 50 de ani mai târziu. „Am crezut că cineva îmi face o glumă”
22:50 - UPDATE: Un bărbat a fost găsit mort pe carosabil, lângă Cernica. Victima ar fi un migrant care se ascundea sub un TIR
22:32 - Bogdan Aurescu: Nu văd nicio problemă ca Federația Rusă sau oricine altcineva să viziteze baza de la Deveselu, dar atunci și noi, Aliații, avem dreptul să cerem să vizităm, de exemplu, baze de rachete din Rusia
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă
22:15 - Scandalul dintre președintele și premierul croat continuă: „Este o ruşine, este scandalos, subminează prestigiul şi credibilitatea Croaţiei”
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie
21:54 - Centrele de testare gratuită din spitale vor funcționa, de săptămâna viitoare, doar în weekend. Anunțul lui Alexandru Rafila (VIDEO)
21:43 - Gheorghe Pecingină: ANRE avea rolul să verifice și să supravegheze situația. E foarte important să aflăm adevărul ca pe viitor să înțeleagă toată lumea că statul român e protejat de anumite instituții (VIDEO)
21:39 - „Prințesa urbană” părăsește România: „E un bilet doar dus. Plecăm după mulţi ani în care am făcut totul să contribuim la schimbarea lucrurilor care atât de tare mă întristează” (VIDEO)