O educatoare de la o grădiniță din București, acuzată de abuz verbal și fizic

O educatoare de la o grădiniță din București, acuzată de abuz verbal și fizic
Foto: evz.ro

Educatoarea Ioana Dragomirescu, în vârstă de 63 de ani, este acuzată de abuz verbal și fizic de către părinţii copiilor de la grădiniţa unde este angajată, după ce aceasta ar fi fost înregistrată ameninţându-i pe  copii.

Părinţii au decis să o înregistreze pe angajata grădiniţei din București, după ce au început să apară suspiciuni cu privire la posibile abuzuri fizice şi verbale asupra copiilor.

Şase părinţi au hotărât să îşi retragă copiii de la grădiniță şi au cerut demisia educatoarei, însă aceasta a refuzat şi a negat acuzaţiile care i se aduc.

Potrivit unui reportaj difuzat de ProTV, educatoarea i-ar fi ameninţat pe copii cu bătaia şi chiar i-ar fi încurajat să se bată.

„Prostul ăla care e bolnav, tu eşti bebe mic, fă! Tu eşti o vită, vită, vită! Te omor dacă vii la mine!“, s-a adresat educatoarea unor copii, conform surselor citate.

Directoarea grădiniţei, Aura Neagu, a declarat că educatoarea a acceptat, iniţial, să îşi dea demisia, însă ulterior s-a răzgândit, prezentându-se din nou la cursuri. În acest caz, s-a demarat o anchetă, copiii fiind trasferați la o grădiniță apropiată, pe durata investigațiilor.

Educatoarea este pensionară, însă a fost chemată să se întoarcă la catedră în toamnă.

Violenţe într-o grădiniţă din Bucureşti

Limbaj socant la gradinita.Educatoare catre copil: te omor daca vii la mine

StirileProTV.ro