O elevă de 17 ani are o relație amoroasă cu profesorul ei în vârstă de 53 de ani. „Despre ea s-a știut în școală însă au închis ochii”

O elevă de 17 ani are o relație amoroasă cu profesorul ei în vârstă de 53 de ani. „Despre ea s-a știut în școală însă au închis ochii”
Foto: nordvest-tv.ro

O elevă în vârstă de 17 ani are o relaţie amoroasă cu un profesor de 53 de ani, cu care s-a mutat chiar în apartamentul dascălului, potrivit buzaupress.ro.

Adolescenta este elevă la Colegiul Național Mihai Eminescu din Buzău, iar părinţii ei s-au adresat deja conducerii liceului, Inspectoratului Școlar și Poliției județului, dar până în acest moment nu a fost luată nicio măsură.

Cei doi sunt împreună de doi ani, iar totul a început în momentul în care adolescenta a început meditațiile cu dascălul. Mama tinerei povesteşte că aceasta era din ce în ce mai greu de găsit la telefon, iar în rarele conversații era foarte abătută.

„Acest profesor i-a sucit mințile fetei mele și simt că o pierd. Peste tot pe unde am fost, mi s-a spus că fata mai are trei luni și devine majoră, moment din care își decide singură viața. Păi și în cele trei luni rămase am dreptul să am grijă de copilul meu, să mi-l educ, să îl canalizez spre idealuri normale, nu să își compromită tinerețea astfel. Problema este însă mai veche și din păcate despre ea s-a știut în școală însă au închis ochii”, a declarat mama adolescentei.