O învățătoare a inventat setul cadou de Crăciun pentru profesoare și-l vinde online. „Este linia de lux pentru șpagă”

O învățătoare a inventat setul cadou de Crăciun pentru profesoare și-l vinde online. Este linia de lux pentru șpagă
Captură Video B1 TV

În această perioadă a anului cei mai mulți părinții sunt în discuții pe grupurile de pe WhatsApp, acolo unde stabilesc ce sume de bani se strâng și cum vor fi cheltuite pentru cadourile oferite profesorilor de Crăciun.

Nu toți părinții și nu toți profesorii sunt de acord cu astfel de practici

O româncă a semnalat într-o postare pe Facebook că într-un magazin online a apărut un produs intitulat „setul cadou pentru profesoare” care poartă chiar numele unui cadru didactic.

„Când credeam că le-am văzut pe toate, aflu că un magazin online vinde linia de lux pentru șpagă către profesoare pe care un cadru didactic din România a ales să-și pună numele.

O învățătoare a inventat setul cadou de Crăciun pentru profesoare și-l vinde online. „Este linia de lux pentru șpagă”, sursă foto Facebook

A patentat pachetul cadou în școli – varianta șpaga de lux. Nu mai merge cu simbolic, din suflet, bla bla. Trebuie cu foițe de aur, cutie cadou premium dacă ai “profesoare pretențioase și elegante”. Cu alte cuvinte, restul sunt cam fraiere. Nu sunt doamne care se respectă.

Pfff…un buchet de flori sau un măr cum vedem în filme. Băăă, nu mai fiți săraki! Pă haur și pe premium aici la doamna, da?!

Cadoul este mai scump ca alocația unui copil/lună, dar nu este ca și nu știam că ar fi de preferat să meargă la școală copiii cuminiți, deștepți și din familii cu situație financiară bună”, a scris aceasta pe Facebook.”

Urmăriți B1TV.ro și pe