O nouă amânare în Dosarul ”Colectiv”. Victimele sunt disperate, Piedone îşi vede bine-mersi de viaţă (VIDEO)

O nouă amânare în Dosarul ”Colectiv”. Victimele sunt disperate, Piedone îşi vede bine-mersi de viaţă (VIDEO)
Foto: romaniatv.net

Un nou termen, o nouă amânare în dosarul ”Colectiv”, în care fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a fost trimis în judecată de către procurorii anti-corupţie. La aproape un an de la tragedie, judecata propriu-zisă nici măcar nu a început, informează B1 TV. Şi în timp ce Piedone îşi vede bine-mersi de viaţă, răniţii din ”Colectiv” suportă umilinţe peste umilinţe în locul daunelor.

”S-a dat un termen pe 30 septembrie. A fost lipsă de procedură cu Primaria Sectorului. Este foarte trist deoarece în sala de judecată deja nu mai apar părțile vătămate și părțile civile, apărând doar noi, avocații, pentru că, sincera să fiu, îi văd fără speranță. Este al treilea termen în care ne amână, deși suntem doar în camera preliminară”, a declarat Beatrice Comăniceanu, avocată a unora dintre victime.

O nouă amânare în Dosarul ”Colectiv”

#DIRECT_ONE_a6yprj#

Asta în timp ce răniţii din ”Colectiv” nu pot decât să se întrebe de ce judecata propriu-zisă nu a început nici măcar acum, la aproape un an de la tragedia din club.

”Pentru că foarte mulți dintre ei arată urât estetic, au nevoie de bani pentru a face operațiile mai departe și nu au. Cei pe care eu îi am ca părți vătămate în dosar au rămas fără serviciu datorită aspectului și datorită problemelor psihice pe care le au în momentul de față”, a mai spus Comăniceanu.

Între timp, Cristian Popescu Piedone e relaxat: ”Mergem până la capat, dar, cum v-am spus, respect instanța și declarațiile le voi face la sfârșitul procesului. N-am să dau. Mergem în etape. Fiecare, unul acuză, altul se apăra și vom vedea la sfârșit ce se va întâmpla”.