Localnicii și autoritățile din satul Bozioru s-au mobilizat în ajutorarea unei italience care a rămas pe drumuri după ce i-a ars casa. Povestea tristă a femeii

Localnicii și autoritățile din satul Bozioru s-au mobilizat în ajutorarea unei italience care a rămas pe drumuri după ce i-a ars casa. Povestea tristă a femeii
foto: ilustrativ

O italiancă mutată în România trece printr-un adevărat coșmar, după ce casa bătrânească în care își ducea traiul într-un sat cu români prietenoși a luat foc și a ramas pe drumuri.

Primăria și sătenii s-au mobilizat pentru a o ajuta pe femeia greu încercată de viață – relatează publicația buzoiană ȘansaNews.

Paula, o femeie din Italia, în vârstă de 56 de ani, a hotărât, în urmă cu patru ani, să se mute în localitatea Bozioru din Buzău, unde credea că și-a găsit sufletul pereche; viața i-a rezervat însă un șir de necazuri care parcă nu se mai încheie.

A lăsat tot ce avea și s-a mutat alături de un localnic pe care îl iubea, convinsă că își va petrece restul vieții alături de acesta. La scurt timp, respectivul a părăsit-o pe Paula într-o casă bătrânească, de unde a fost gonită ulterior de mama sa.

Din necaz în necaz, dar ajutată de credința românilor din sat

Oamenii din comună, buni creștini, au încercat să o ajute oferindu-i o altă casă, dar aceasta a fost distrusă de un incendiu recent, lăsând-o iar pe drumuri, în plină iarnă, mai ales că problemele bietei femei nu se termină aici, ea suferind și de cancer.

Autoritățile din localitatea Bozioru și localnicii sufletiști s-au mobilizat pentru a o ajuta să treacă peste această cumpănă, aducând un container în care să se mute dar Paula are nevoie de ajutor pentru a-l utila și pentru a supraviețui, relatează presa locală.

În încercarea de a-i aduce alinare, oamenii au deschis un cont pentru donații pe care îl găsiți chiar pe pagina ziarului local, aici.

Urmăriți B1TV.ro și pe