Oana Pellea, mesaj EMOȚIONAT din fața GUVERNULUI! Ce le spune românilor (VIDEO)

Oana Pellea, mesaj EMOȚIONAT din fața GUVERNULUI! Ce le spune românilor (VIDEO)
Foto: Anotimpuri și alte iubiri din București

Nici actorii nu pot rămâne indiferenți la situația actuală din România. Oana Pellea, a participat alături de miile de români care au protestat azi-noapte în fata Guvernului. „Veniți acum. Chiar vreți să vă conducă un guvern de hoți?” i-a întrebat Pellea print-un video făcut pe un site de socializare din Piața Victoriei.

Actrița s-a numărat printre primii protestatari care au ajuns la Piața Victoriei. Ea i-a sfătuit pe români să nu accepte să fie conduși de către un Guvern corupt.

„Dacă și astăzi România TACE înseamnă că alege prin TĂCERE să fie călcată în picioare și batjocorită, condusă de penali și hoți. Înseamnă că poporul român alege DICTATURA VS DEMOCRAȚIE. Înseamnă că România mea, țara pe care mi am dorit-o liberă, prosperă, demnă … nu mai există”, a scris Oana Pellea, potrivitaktual24.ro.

Oana Pellea, mesaj EMOȚIONAT din fața GUVERNULUI! Ce le spune românilor (VIDEO)

#DIRECT_ONE_hnirmr#

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)