Ofițer în rezervă al SRI: Vă spun cu siguranță că Mugurel Isărescu e ofițer încă activ al unui serviciu de informații (VIDEO)

Ofițer în rezervă al SRI: Vă spun cu siguranță că Mugurel Isărescu e ofițer încă activ al unui serviciu de informații (VIDEO)

Un ofițer în rezervă al SRI, Adrian Radu, a explicat prin intermediul unei intervenții telefonice, în cadrul emisiunii „X-Press”, moderată de Sabin Orcan, că există certitudinea că guvernatorul BNR este încă ofițer activ.

„Din punctul meu de vedere vă spun cu siguranță că Mugurel Isărescu e ofițer încă activ al unui serviciu de informații. Eu am informații, dovezi, probe de la șefi de unități care mi-au confirmat asta după 1990, ceea ce e foarte grav în România”.

Radu a precizat că există informații potrivit cărora „Ponta ar fi fost racolat după 1989, pentru tata socru sunt indicii că a fost ofițer acoperit al securității, iar fostul președinte al țării afirma că Ponta e ofițer acoperit”, dar  „Isărescu e sigur ofițer acoperit și a fost ofițer al securității”.

„Eu vă dau foarte multe exemple de ofițeri ai securității care activează legal în cadrul SRI”, a adăugat Radu căruia i s-a cerut să dea un nume. „Marin Constantin” a fost primul nume dat de bărbat.

Întrebat cui aparține vina, Radu consideră că „vina nu e a lor. Sunt foarte mulți oameni de afaceri, oameni potențiali. Începând din ’93-94, de când era domnul Măgureanu la conducerea SRI, s-a constituit în mod oficial statut de ofițer acoperit”.

Ofițer în rezervă al SRI: Vă spun cu siguranță că Mugurel Isărescu e ofițer încă activ al unui serviciu de informații

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)