Olt: Buletine de vot epuizate în șapte secții de votare rurale

Olt: Buletine de vot epuizate în șapte secții de votare rurale

Biroul Electoral Județean (BEJ) Olt a suplimentat numărul de buletine de vot și de autocolante din 7 secții de votare din localitățile Bărăști, Tătulești, Scornicești și Sâmburești pentru că există riscul să fie epuizate cele existente, afirmă președinte BEJ Olt, judecătorul Silviu Oancea.

„Au fost suplimentate buletinele de vot în secțiile 127 și 129 din Bărăști, la secțiile 326, 327 și 328 din Tătulești, la secția 120 din Scornicești și la secția 303 Sâmburești”, a declarat Oancea, citat de Agerpres.

Președintele BEJ Olt a menționat că pentru suplimentarea buletinelor de vot și autocolantelor din secțiile în care urmau să se epuizeze au fost luate buletine și autocolante de la secții de votare din localități apropiate.

În secțiile 129, 327 și 328, până la ora 16.00 au votat mai multe persoane decât numărul alegătorilor din listele permanente, din care aproape jumătate au fost persoane care au votat pe listele suplimentare.

Tags:
Ultima oră
21:34 - Noi probleme la alegerile din USR PLUS: „Cică deja am votat… lucru neadevărat. De ce apare că am votat cu Barna când aseară nu s-a încărcat pagina?”
21:21 - Dacian Cioloș: Nu am discutat nimic cu Florin Cîțu sau cu cineva din conducerea PNL după congresul lor. USR PLUS nu se întoarce la guvernare decât în condițiile deja expuse – alt premier și calendar clar de reforme
21:09 - Andreea Marin a fost infectată cu coronavirus: „Probabil am avut una dintre cele mai ușoare forme de Covid pentru că am fost păzită de vaccin”
20:51 - Proiecțiile sugerează un rezultat strâns la alegerile federale din Germania. Fără Angela Merkel, conservatorii germani par să se îndrepte spre cel mai slab rezultat din ultimii 72 de ani
20:25 - Comuniștii au câștigat alegerile locale din Graz. Surpriză în orașul austriac care avea același primar de aproape două decenii
19:54 - Alegeri federale Germania, rezultate exit-poll: Social-democrații sunt pe prima poziție, cu un avans fragil față de CDU
19:49 - Cristian Diaconescu: Angela Merkel iese cu capul sus. A fost o susținătoare a atenției pentru Europa de Est, iar pe noi, românii, în anumite momente ne-a ajutat efectiv (VIDEO)
19:12 - Rareș Bogdan, reales în funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Ceilalți trei prim-vicepreședinți propuși de echipa Cîțu nu au avut contracandidat
19:09 - Daniel Fenechiu: Florin Cîțu a spus că prioritatea este refacerea coaliției / Nu cred că se pune problema unei „epurări” în PNL. Personal cred că ar trebui analizată conduita manifestată sâmbătă la adresa lui Klaus Iohannis (VIDEO)
18:45 - Loto 6/49. Rezultate Loto 6/49, Joker, Noroc Plus și Super Noroc