Panică la bordul unui avion olandez cu numeroși pasageri români. Au trăit clipe de groază deși reclamaseră la decolare un miros ciudat de cherosen

Panică la bordul unui avion olandez cu numeroși pasageri români. Au trăit clipe de groază deși reclamaseră la decolare un miros ciudat de cherosen
Foto simbol: Pixabay

Pasagerii unei curse Amsterdam-București care zburau miercuri, 18 ianuarie, cu o aeronavă a companiei olandeze KLM, au trăit momente cumplite la înălțime, la zeci de minute de la decolare, după ce căpitanul i-a anunțat că trebuie să aterizeze de urgență.

Majoritatea pasagerilor erau români, printre aceștia aflându-se și europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

„Sistemul tehnic al aernoavei care permite să circule la temperaturi joase nu mai funcționa”, a precizat acesta, la Digi24.

Incidentul s-a petrecut la aproximativ 45 de minute de la decolare, deasupra Germaniei

Atunci, căpitanul i-a anunțat că, din cauza unor probleme tehnice, trebuie să se întoarcă la Amsterdam.

Se pare că ar fi fost o problemă la unul dintre motoare, care a fost în pericol să ia foc – relatează Știri Diaspora.

Eurodeputatul a spus pentru Alba24.ro că încă din momentul în care pasagerii s-au urcat în avion, o parte dintre aceștia au reclamat un miros de cherosen și au anunțat membrii echipajului.

În ciuda acestui fapt, avionul a decolat dar după aproximativ 45 de minute, căpitanul aeronavei a anunțat că va face cale întoarsă din cauza unei probleme de sănătate.

La întoarcerea pe aeroportul din Amsterdam, pasagerii au putut observa că zona unuia dintre motoare era afumată, ca și când ar fi fost pe cale să se aprindă, menționează publicația diasporei.

Urmăriți B1TV.ro și pe