Parascheva Silaghi: Dan Voiculescu este un om foarte dur și cu foarte multe fețe

Parascheva Silaghi: Dan Voiculescu este un om foarte dur și cu foarte multe fețe
Foto: B1 TV

Verișoara lui Dan Voiculescu, Paraschiva Silaghi, a declarat, joi, după condamnarea primită de omul de afaceri, că fondatorul PC nu a fost un simplu colaborator al Securității, ci un activist în adevăratul cuvântului.

Paraschiva Silaghi a povestit în cadrul emisiunii „Bună seara, România”, de pe B1 TV, cum Dan Voiculescu i-a urmărit și pârât familia la Securitate ani la rând, afirmând că astfel de fapte nu pot fi făcute decât de oameni falși și foarte duri.

„Comentariul său de pe blog, referitor la adevăratele nedreptăți din prezent, sunt dovada de populism exagerat. Dacă ar fi ținut cont de aceste probleme, de copii săraci sau tinerii fără locuri de muncă și bătrânii uitați de stat, nu ar fi fost atât de lacom și atât de interesat de bani necinstiți. Dar ca să ajungi acolo unde este el acum, trebuie să fii un om foarte dur și să ai foarte multe fețe. El a ajuns să se dezumanizeze. A ajuns să vadă în fața lui doar dorința de avere, de bani, de politică mare”, a spus Parascheva Silaghi.

Dan Voiculescu a fost condamnat joi la 5 ani de închisoare cu executare și interzicerea unor drepturi civile în dosarul de privatizare a Institutului de Cercetări Alimentare, în care este acuzat de spălare de bani şi de prejudicierea statului cu 60 milioane euro.

Decizia magistraților Tribunalului București nu este definitivă, iar avocații omului de afaceri au anunțat deja că vor formula recurs. (Detalii AICI)