Părinții lui Klaus Iohannis, prima reacție după alegeri: Ne așteptam să câștige și suntem bucuroși

Părinții lui Klaus Iohannis, prima reacție după alegeri: Ne așteptam să câștige și suntem bucuroși
Foto: hunedoaralibera.ro

Părinții lui Klaus Iohannis, Gustav Heinz şi Susanne Iohannis, au afirmat în urma alegerilor prezidențiale că se așteptau ca fiul lor să câștige și sunt bucuroși că acest lucru s-a întâmplat, relatează WowBizz.

Cei doi locuiesc de 22 ani în Germania, unde s-au stabilit după ce au ieșit la pensie în România.

Soții Iohannis se află într-un oraş bavarez cu o populaţie de ce 134.000 de locuitori și s-au arătat rezervați în ceea ce privește relația cu presa.

„Ja! (n.r. da în germană). Ce să zic, ne aşteptam să câştige şi suntem bucuroşi… dar noi nu acordăm nici un interviu, telefonul sună continuu de azi dimineaţă şi noi nu suntem aşa, am stabilit că nu acordăm nici un interviu. E treaba lui, munca lui, vă rog să ne înţelegeţi. La revedere!”, a spus tatăl președintelui ales.

În urma alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul doi al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne.

Ultima oră
20:07 - Cătălin Drulă vine explicații despre execuția bugetară la Ministerul Transporturilor, după criticile formulate de premierul Florin Cîțu
19:49 - Tribunalul București a decis. Ce se va întâmpla cu motociclistul care a agresat în trafic un bărbat pe trotinetă electrică
19:38 - Ludovic Orban: Investițiile în comunitățile locale nu au voie să se oprească! Cel puțin 40 de miliarde de lei trebuie prevăzute pentru PNDL 3. De la nivelul Guvernului trebuie să înceapă discuțiile aplicate
19:15 - Turiștii își pot lua adio de la porumbul de pe plajă. Vânzătorii ambulanți, amendați de polițiști
19:11 - Premieră: Consiliul Judeţean Bihor şi Primăria Oradea înfiinţează o companie aeriană locală. Curse regulate către Bucureşti, din martie 2022 / Anunțul făcut de Ilie Bolojan și Florin Birta (VIDEO)
18:42 - Aproape 15.300 de persoane, vaccinate anti-COVID în ultima zi. Peste 11.000 au primit prima doză
18:38 - Permisul de sănătate și vaccinarea îngrijitorilor, aprobate de Consiliul Constituțional din Franța
18:07 - Raed Arafat: La acest moment, întoarcerea la școală e planificată în condiții de normalitate (VIDEO)
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)