Pariurix recomandă UNIBET – “cea mai bună agenție de pariuri online din România”

Pariurix recomandă UNIBET – “cea mai bună agenție de pariuri online din România”

(P.) Pariurix.com, cea mai activă comunitate online de pariori din România, a încheiat recent un parteneriat exclusiv cu Unibet, care a câștigat anul acesta premiul “Cea mai bună agenție de pariuri online din România” din partea International Gaming Awards (IGA). În urma deal-ului încheiat de Marius Cădar, reprezentantul Pariurix.com, pariorii pot beneficia de un pariu 100% gratuit.

CUM BENEFICIEZI DE UN PARIU 100% GRATUIT

Pariorii care deschid un cont de pe link-ul special vor beneficia de un pariu GRATUIT 100%, în loc de 50%. Tot ce trebuie să faci este să deschizi un cont de pe link-ul special, să plasezi primul pariu și dacă l-ai pierdut, primești toți banii înapoi, nu doar jumătate. Această gratuitate este valabilă pentru suma maximă de 150 RON.

Pentru a beneficia de acest pariu gratuit 100%, trebuie să aveți un cont deschis de pe link-ul accesibil din articolul următor: „Bonus dublu la agenția de pariuri Unibet doar prin pariurix.com“.

Salvați acest link pentru a-l distribui mai departe în grupurile de pariori pe rețelele sociale sau prietenilor care doresc să parieze online.

DE CE ESTE UNIBET CEA MAI BUNA ALEGERE PENTRU PARIORI

Unibet este singurul site de profil recomandat de Pariurix.com pentru că are o ofertă bogată pentru toate sporturile și competițiile importante, precum și suport și interfață în limba română. Pe lângă premiul “Cea mai bună agenție de pariuri online din România” din partea International Gaming Awards (IGA) câștigat în 2015, Unibet este totodată și deținătoarea celei mai bune platforme de pariuri LIVE, conform standardelor IGA 2015. Datorită site-ului modern și ușor de folosit, chiar și de către începători, experiența utilizatorilor este mult îmbunătățită datorită celor 4 aplicații pentru dispozitive mobile, astfel încât se poate paria ușor folosind tableta sau telefonul mobil. La toate acestea, se adaugă oferta foarte bună pentru meciurile din Liga 1 România și serviciile suplimentare de top – jocuri de cazino, cazino cu dealeri live, poker, bingo, jocuri.

PARIURI ONLINE LEGALE, DOAR LA AGENȚIILE LICENȚIATE

Recent, agenția de pariuri sportive online UNIBET a anunțat în mod oficial că a aplicat pentru licență în România. Legea nr. 124/2015 aprobă O.U.G. nr. 92/2014, modificând prevederile referitoare la O.U.G. nr. 77/2009, condiții în care din data de 10 septembrie vom putea paria online LEGAL doar la agențiile licențiate în România. Până în prezent numărul agențiilor ce au aplicat pentru licență fiind infim, pasionații sunt mulțumiți că în sfârșit vor putea paria la una dintre cele mai bune agenții de pariuri din lume.

Ultima oră
20:15 - OMS solicită amânarea vaccinării cu cea de-a treia doză anti-COVID. Motivul invocat pentru întârzierea administrării serului până în octombrie
20:05 - „Gen” în loc de „sex” în noile buletine. Pavel Popescu: Sper că e doar o gravă eroare / Resping asocierea poziției mele cu cea a AUR. E ca și cum l-am acuza pe Drulă că vorbește ca Hitler, pentru că vrea autostrăzi (VIDEO)
19:29 - Un bărbat a murit în trenul care circula de la Iași la București, în timp ce soția lui credea că doarme
19:28 - Stelian Ion: Desființarea SIIJ și repararea Legilor Justiției erau obiective îndeplinite dacă toți partenerii din coaliție respectau programul de guvernare. Îl rog pe președintele Iohannis să se implice în depășirea acestui blocaj
19:10 - România, demers la NATO ca urmare a atacului asupra vasului „Mercer Street”
18:52 - Valeriu Gheorghiță: 90% din secvențierile efectuate săptămâna trecută au ieșit pozitive pentru varianta Delta. Dacă ritmul de vaccinare nu se schimbă, vom deconta cu toții
18:46 - Google va interzice accesul la serviciile sale pentru anumite variante de Android. Ce posesori de smartphone vor fi afectați direct de noua decizie
18:15 - Un bărbat, cercetat pentru tâlhărie, a fugit în vacanță la Mamaia. Pe litoral a făcut un gest care l-a dat imediat de gol
18:14 - Încă 10.831 de persoane au primit prima doză de vaccin anti-COVID. Ultimele date privind campania de imunizare
17:57 - Mulți medici le recomandă părinților să nu-și vaccineze anti-COVID copiii, deși nu se bazează pe argumente științifice. „Unii cred în conspirații, alții nu înțeleg ce citesc din literatura de profil”