Parlamentarii caută șoferi: Din 115 candidați, doar 19 au trecut de proba scrisă

Parlamentarii caută șoferi: Din 115 candidați, doar 19 au trecut de proba scrisă
Foto: digi24.ro

Parlamentarii caută 22 de șoferi, însă testarea amplă reduce masiv din ei. Din 115 candidați înscriși, doar 19 au trecut de proba scrisă.

Ultimul test de care trebuie să treacă e un interviu în fața unei comisii care va avea loc pe 1 octombrie, notează realitatea.net.

Proba scrisă a constat în chestionare cu privire la circulația rutieră, de mecanică, cunoștințe tehnice despre cum funcționează unul dintre autovehicule – Dacia Duster, Dacia Logan, microbuze Mercedes Sprinter, autoutilitare Mercedes sprinter, autocisterne Roman R10215, tractoare rutiere şi de lucrări agricole Goldoni şi utilajele anexe ale acestuia.

Alte întrebări fac referire la conducerea preventivă, acordarea primului ajutor și protecția mediului.

Alte locuri de muncă disponibile sunt pentru vopsitori, iar candidații trebuie să treacă de trei probe – scrisă, practică și orală. Candidaţii trebuie să înveţe pe dinafară două manuale, două legi, dar şi regulamentul de organizare şi funcţionare al serviciilor Camerei Deputaţilor.

Ultima oră
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus