Patronul Lactate Brădet le cere oamenilor, pe Facebook, să voteze dacă vor redeschiderea fabricii

Patronul Lactate Brădet le cere oamenilor, pe Facebook, să voteze dacă vor redeschiderea fabricii
Foto: radiocluj.ro

În plin scandal, fabrica de lactate Brădet s-ar putea redeschide. Patronul Marius Badea face apel la internauţi să voteze pe Facebook, dacă vor să mai consume produse de la firma sa, informează B1 TV.

Rugămintea vine la doar o lună după ce declara cu lacrimi în ochi că afacerea lui s-a dus pe apa sâmbetei, din cauza scandalului bebeluşilor infectaţi cu E.Coli.

La scurt timp, presa din Italia scria despre un copil care se afla internat în Florenţa că era suspectat că ar avea sindromul hemolitic-uremic după ce ar fi consumat brânză provenind de la o firmă din România. Autorităţile din Italia avertizau atunci populaţia să nu consume produse lactate fabricate de firma Brădet.

"Am nevoie de sinceritatea dvs. În condițiile în care după scandalul mincinos din Italia s-au făcut analize la toate produsele noastre de acolo și rezultatul verbal este negativ și confirmat de buletinele de analiza din Germania. Vreau să știu dacă aveți încredere să consumați produsele noastre, produse făcute cu multă dragoste într-o fabrică ultra modernă cu lapte Românesc după retețe Românești. O fabrică care vă așteaptă cu mult drag să-i treceți pragul pentru a vedea cum se produce. Vrem să reîncepem producția dar, depindem de dvs, așa că vă rugăm să dați like acestei pagini dacă aveți încredere să cumpărați și să consumați produsele noastre”, este mesajul postat pe pagina de Faecbook a fabricii Lactate Brădet.

Chiar dacă se va redeschide sau nu, cert este că nici până în acest moment nu s-a stabilit cauza îmbolnăvirii pe bandă rulantă a bebelușilor din județul Argeș.