Percheziții la saloane erotice din București și Ilfov: Administratorul acestora, reținut sub acuzația de agresiune sexuală și proxenetism

Percheziții la saloane erotice din București și Ilfov: Administratorul acestora, reținut sub acuzația de agresiune sexuală și proxenetism
Foto: Poliția Română / Facebook

Mai multe descinderi au avut loc la saloane de masaj erotic din București și din Ilfov. Administratorul acestora a fost reţinut sub acuzaţia de proxenetism şi agresiune sexuală. Operațiunile forțelor de ordine au avut loc în contextul în care o persoană a relatat că a atins-o în zonele intime la interviul de angajare.

”În data de 15 septembrie 2021, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, a pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

În fapt, din probatoriului administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat, de 47 de ani, din Bucureşti, în intervalul aprilie – septembrie a.c., administrator al unor firme, sub denumirea de salon de masaj/salon de masaj erotic, cu scopul de a obţine foloase materiale, ar fi pus la dispoziţie spaţiile necesare şi ar fi determinat practicarea prostituţiei prin promisiunea de venituri mari”, anunţă Poliţia Capitalei.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă. Bărbatul de 47 de ani a fost dus la sediul subunităţii de poliţie, pentru audieri, ulterior fiind dispusă măsura reţinerii.