Poliția Capitalei: Bărbatul care a furat pistolul femeii-jandarm a tras două focuri cu această armă, pe un teren viran (VIDEO)

Poliția Capitalei: Bărbatul care a furat pistolul femeii-jandarm a tras două focuri cu această armă, pe un teren viran (VIDEO)

Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, a declarat marți că bărbatul care a furat arma femeii-jandarm la protestul de pe 10 august din Piața Victoriei a folosit pistolul, trăgând două focuri de armă pe un câmp.

Este vorba despre un pistol Carpați, de calibru 7,65 mm.

”În data de 20, în urma activităților desfășurate fără întrerupere în toată această perioadă, inculpatul i-a condus pe anchetatori și a fost depistată arma sustrasă.

Se afla îngropată la marginea unei bălți de pescuit, de pe raza comunei Petrechioaia, din județul Ilfov. Arma a fost îngropată în acea locație încă din ziua de sâmbătă.

De asemenea, au fost găsite patru tuburi cartuș neutilizate, bărbatul conducând și la locul unde a executat pe un teren viran două focuri de armă, unul dintre tuburi fiind găsit”, a declarat Diana Sarca.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
23:58 - Incendiu la groapa de gunoi a municipiului Arad, în zona CET. A fost emisă avertizare RO-ALERT pentru localitățile de pe direcția de propagare a fumului (FOTO)
23:47 - Un copil de 4 ani a murit, după ce mașina condusă de mama lui s-a răsturnat într-un pârâu din Caraș-Severin. Femeia nu avea permis, iar în mașină se mai aflau alți trei copii ai săi
23:22 - Urși filmați pe străzile localității Borca. IJJ Neamț: De fiecare dată când sunt martorii unor astfel de situații, cetățenii să sune la 112 și să nu încerce să se apropie (VIDEO)
22:59 - O fetiță de 5 ani a murit și o altă fată, de 6 ani, a fost rănită în județul Mureș. Un copac smuls de furtună a cazut peste ele
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)