Posibilul ministru Gigel Știrbu, joacă cu microfoanele și limbaj injurios în timpul conferințelor de presă (VIDEO)

Posibilul ministru Gigel Știrbu, joacă cu microfoanele și limbaj injurios în timpul conferințelor de presă (VIDEO)

Propunerea liberalilor pentru ocuparea portofoliului rămas vacant de la Cultură, deputatul Gigel Știrbu, și-a creat deja o reputație în fața presei, joaca cu microfonul, plictisul și limbajul injurios fiind elemente notorii în cadrul conferințelor de presă pe care le susține.

În cadrul unui videoclip preluat de la Olt TV, Știrbu, care se află în compania președintelui PNL Olt, pare să aibă probleme în a se concentra la subiectele discutate. Deputatul liberal apare jucându-se cu microfonul televiziunii și este total distras, zâmbind în van arar către jurnaliștii prezenți.

Deputatul Gigel Știrbu se joacă cu microfonul pus în fața sa în timpul unei conferințe de presă

De asemenea, într-o altă conferință de presă, liberalului i se cere opinia personală vizavi de crearea USL și explică, citându-l pe președintele PNL Teleorman, că PSD ”este o curvă pe care nu o iau din dragoste, ci din înțeles”.

”Așa cum dumneavostră mi-ați adresat această întrebare cu cuvintele altuia, așa am să vă răspund și eu cu ale altuia. Eram la Teleorman atunci când a luat ființă USL-ul pe plan județean. Președintele PNL Teleorman a luat cuvântul și a spus următoarele lucruri. >”, se aude spunând Știrbu în înregistrare, în jurul minutului 08:30.

Gigel Știrbu, despre PSD: Este o curvă și nu o iau din dragoste, ci din interes

Urmăriți B1TV.ro și pe