Predescu, întrebat despre afirmațiile Aspaziei Cojocaru, că îl va da în judecată: „I-auzi vorbe!”

Predescu, întrebat despre afirmațiile Aspaziei Cojocaru, că îl va da în judecată: „I-auzi vorbe!”

Judecătorul Curții Constituționale Ion Predescu a afirmat miercuri, în urma aparentului conflict dintre el și colega sa de la CCR Aspazia Cojocaru, că nu a avut nicio dispută cu aceasta și ea nu i-a făcut niciun reproș.

Fiind întrebat dacă se teme că judecătoarea îl va da în judecată, acesta a răspuns scurt: „Ia-auzi vorbe!,” relatează Mediafax.

Miercuri, judecătoarea Aspazia Cojocaru a declarat că îl va da în judecată pe Ion Predescu, în cazul în care se va confirma că acesta a divulgat secretul votului din plenul Curții (Detalii AICI).

Ziarul „Gândul” a publicat marți un articol în care se afirma că Predescu a confirmat că cea care a înclinat balanța în favoarea lui Băsescu este Aspazia Cojocaru. În același articol, sunt date numele judecătorilor care au votat pentru validarea (Ion Predescu, Acsinte Gaspar și Tudorel Toader) și respectiv pentru invalidarea referendumului (Augustin Zegrean, Petre Lăzăroiu, Mircea Ștefan Minea, Iulia Motoc, Puskas Valentin Zoltan și Aspazia Cojocaru).

Ultima oră
08:25 - Incendiile de pădure se extind în Bulgaria, din cauza valului de căldură. Peste 200 de incendii au loc zilnic în țara vecină
08:01 - Walter Zenga a primit a patra doză de ser anti-COVID-19. Decizia, explicată de antrenorul italian
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat