Premiile BAFTA 2020! LISTA MARILOR CÂȘTIGĂTORI! CEL MAI BUN FILM este… (FOTO)

Cea de-a 73-a ediţie a galei organizate de British Academy of Film and Television Arts (BAFTA) și-a desemnat câștigătorii!

INCENDIAR! IRINA LOGHIN A FĂCUT RAVAGII CU PARTENERUL! FUEGO I-A PRINS TOCMAI CÂND… (GALERIE FOTO)

Lungmetrajul ”1917”, în regia lui Sam Mendes, povestea plasată în timpul Primului Război Mondial, a obţinut şapte trofee, inclusiv cel mai râvnit titlu, pentru „cel mai bun film” şi „cel mai bun regizor”.

Pelicula, care a obţinut încasări de peste 207 milioane de dolari în box-office-ul mondial, a mai fost recompensată și în categoriile tehnice: cel mai bun sunet, cea mai bună imagine, cea mai bună scenografie şi cele mai bune efecte vizuale.

BLESTEM ÎN LUMEA MONDENĂ! ANTONIA, ÎN STARE GRAVĂ! A FOST OPERATĂ DE URGENȚĂ! ALEX VELEA E LA PĂMÂNT

„A fost o sincronizare minunată cu toate aceste premii care au atras atenţia oamenilor spre film şi spre a merge să-l vadă în cinema. Ne bucurăm de fiecare moment”, a declarat Mendes, citeazăEVZ.

SCANDAL MONSTRU! FLORIN SALAM, BĂTĂIE CA-N FILME CU NEVASTA, ÎN FAȚA BLOCULUI! VECINII I-AU ADUNAT HAINELE MANELISTULUI (GALERIE FOTO)

Pelicula „Joker”, a avut cel mai mare număr de nominalizări (11), dar a câştigat doar trei premii, printre care cel pentru „cel mai bun actor în rol principal” (Joaquin Phoenix).

„The Irishman”, în regia lui Martin Scorsese, a fost nominalizat la 10 categorii, dar, surprinzător, nu a obţinut niciun premiu.