Președintele CJ Constanța sare în apărarea lui Mazăre: „Din păcate, acest circ şi aceste abuzuri continuă”

Președintele CJ Constanța sare în apărarea lui Mazăre: „Din păcate, acest circ şi aceste abuzuri continuă”

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, sare în apărarea lui Radu Mazăre. Baronul PSD a făcut un apel pe o reţea de socializare la scurt timp după reţinerea edilului Constanţei.

Constantinescu se plânge de acţiunile DNA pe care le consideră abuzuri. Constantinescu este cercetat în libertate pentru abuz în serviciu într-un dosar cu un prejudiciu de 30 de milioane de euro.

„Apel către prieteni români, după ce am fost umilit şi batjocorit de poliţia politică DNA în 15 ianuarie 2014 pe platoul din faţa CJC, deşi avocatul meu depusese documentele medicale la DNA Constanţa, după ce pe data de 19 martie, la ora 7:30 dimineaţa, Ştefan Constantinescu, fiul meu de 9 ani a fost dezbrăcat de palton şi de haine de către ofiţerii DNA flancaţi de mascaţi cu mitraliere în curtea casei mele, (…) i-a fost percheziţionat ghiozdanul şi trimis la şcoală dezbrăcat pe o temperatură de 2 grade celsius”, a scris Constantinescu pe Facebook.

După ce enumără numeroasele acţiuni ale procurorilor anticorupţie împotriva sa, într-un mesaj postat pe internet, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu face apel la solidaritate faţă de primarul Radu Mazăre, reţinut de autorităţi şi acuzat de luare de mită.

„După ce mi-am demonstrat în fata judecătorilor nevinovaţia de 2 ori la Tribunal şi la Curtea de apel Bucuresti, printr-un nou abuz al serviciului DNA, primarul Radu Mazăre a fost ridicat pentru Campusul Henri Coandă realizat în 2012! Circul similar a continuat după scenariul deja cunoscut, au descins mascaţii cu ofiţerii DNA! Din păcate, acest circ şi aceste abuzuri continuă sub îndrumarea aceleiaşi procuroare, Ana Dana! Plec din România după nenumărate programări, desjigate ilegal de DNA, în Statele Unite să încerc să-mi prelungesc viaţa! TREZIŢI-VĂ, PRIETENI ROMÎNI!”, a mai scris șeful CJ Constanța.

Baronul PSD este cercetat în libertate pentru abuz în serviciu. Potrivit anchetatărolor, şeful Consiliului Judeţean Constanţa ar fi împiedicat controale ale Curţii de Conturi la insituţia pe care o conduce şi nu ar fi emis certificate de urbanism şi autorizaţii de construire a unor centrale şi generatoare eoliene.

Urmăriți B1TV.ro și pe