Președintele PNL Gorj, Dian Popescu, reținut pentru 24 de ore pentru abuz în serviciu

Președintele PNL Gorj, Dian Popescu, reținut pentru 24 de ore pentru abuz în serviciu

Liderul PNL Gorj, Dian Popescu, şi fratele său, Gabriel Titus Popescu, au fost reţinuţi pentru 24 de ore după audierile care au avut loc la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

În acest caz  este vorba despre  prelucrările pe care Dian le-a efectuat şi nu prea la baza sportivă din Peştişani, afacere pentru care stă în arest şi primarul Florin Pavel.

„Cei doi sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice cu consecințe deosebit de grave, în acelasi dosar penal în care este cercetat și Pavel Ion Florin, primar al comunei Peștișani ,din județul Gorj”, a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Gorj, Cristina Ciobanu.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”