Primăria Capitalei vrea să schimbe aspectul centrului Capitalei, printr-o investiție de 1,7 milioane de lei

Primăria Capitalei vrea să schimbe aspectul centrului Capitalei, printr-o investiție de 1,7 milioane de lei
Foto: gandul.info

Primăria Capitalei dorește să schimbe aspectul centrului Bucureștiului, respectiv zonele dintre Piaţa Universităţii şi Piaţa Romană, reamenajând trotuarele şi înlocuind astfaltul cu piatră cubică şi granit, cu ajutorul unei investiții în valoare de 1,7 milioane de lei, arată Gândul.

În urma acestei propuneri, arhitecții au afirmat că proiectul ar trebui să fie supus unei dezbateri publice din moment ce acesta ține de arhitectura orașului.

Lucrările de modernizare au început în urmă cu o lună şi jumătate de zile la Piaţa Universităţii, cu un scandal legat de modernizarea fântânii arteziene.

Ultima oră
00:49 - Asztalos Csaba (CNCD), despre minoritățile sexuale: Sunt concetățeni care suferă, nu sunt tratați în demnitatea lor umană. Prejudecățile sunt exploatate / Subiectul, parte din așa-zisul război hibrid-mediatic promovat de Rusia (VIDEO)
23:43 - Restanțierii la energie electrică și gaze vor putea fi debranșați. Guvernul a abrogat prin OUG prevederea care interzicea deconectarea rău-platnicilor pe perioada stării de alertă
23:37 - Incendiu de vegetație în Corbeanca. Flăcările s-au răspândit rapid din cauza vântului
22:48 - Grecia, în lupta cu flăcările. Incendiile de vegetație pun în pericol orașele de la periferia Atenei: Este dramatic! Tuturor ne este frică (VIDEO)
22:48 - Irineu Darău, candidatul-surpriză la șefia USR-PLUS: Sunt foarte multe probleme interne. Ceva trebuie să se schimbe în conducerea partidului. Abia aștept dezbaterile cu cei doi contracandidați (VIDEO)
22:24 - Situație dramatică în Grecia. Românii plecați în vacanță au primit avertizarea RO-Alert, din cauza incendiilor puternice de vegetație. O autostrada este închisă
22:10 - Sfârșitul unei ere | Ce performanțe a reușit Leo Messi la FC Barcelona: Lista trofeelor câștigate
22:04 - Cod roșu de vijelii și ploi torențiale, valabil în România. Rafalele vor depăși 100 km/h
21:56 - Acoperișul unui bloc din Lupeni, smuls de vântul puternic și aruncat peste mașini. Două autoturisme au fost avariate (FOTO)
21:45 - E oficial: Aventura lui Leo Messi la Barcelona s-a terminat. Anunțul clubului