Primul Crăciun fără Regele Mihai. Majestatea Sa Margareta: Nu vom uita niciodată gesturile de devotament ale milioanelor de români cărora li s-a îndoliat sufletul la dispariția Regelui (FOTO)

Primul Crăciun fără Regele Mihai. Majestatea Sa Margareta: Nu vom uita niciodată gesturile de devotament ale milioanelor de români cărora li s-a îndoliat sufletul la dispariția Regelui (FOTO)
Foto: romaniaregala.ro

Sărbători îndoliate pentru Familia Regală. Majestatea Sa Margareta a anunțat că se va afla de Crăciun şi Anul Nou, la Săvârşin, alături de toate cele patru surori, unde vor petrece primele sărbători fără Regele Mihai.

Sâmbătă, Custodele Coroanei le-a transmis românilor un mesaj de Crăciun, în care a vorbit despre faptul că mesajele de acest fel transmise, an de an, de Regele Mihai, au reprezentat pentru Majestatea Sa singura formă de comunicare cu românii ”în zilele de gheață ale surghiunului”.

În mesajul publicat pe site-ul romaniaregala.ro, Majestatea Sa Margareta a amintit și momentul funeraliilor tatălui său, precizând că „atmosfera extraordinară” de atunci și felul în care ”întreaga națiune s-a unit în durere” sunt o confirmare a faptului că ”timpul prezent și-a dat deja verdictul privitor la domnia Regelui Mihai cel Statornic și Drept”.

Custodele Coroanei a subliniat astfel că membrii Familiei Regale nu vor uita niciodată de devotamentul pe care l-au arătat în zilele de doliu milioanele de români, dar nici de ”răspunsul unificator al Preafericitului Daniel și al întregii noastre Biserici, nici cel al Președintelui, Parlamentului, Guvernului și al întregii noastre clase politice”.

De asemenea, Majestatea Sa Margareta a precizat că în curând va arăta care sunt pașii de urmat pentru a continua munca Regelui Mihai de susținere și consolidare a intereselor României.

Ultima oră
00:12 - Marius Budăi, despre problema pensiilor speciale: Nu fac eu propuneri şi pentru sistemul de apărare şi ordine publică deoarece ar însemna să mă ocup de tot Guvernul
00:05 - Președintele Croației a semănat confuzie cu amenințarea că va retrage trupele din NATO, pe fondul crizei dintre Rusia și Ucraina. Ce a declarat Zoran Milanovic
23:58 - De ce a părăsit Andreea Tonciu Survivor România 2022. A avut nevoie de intervenția medicului, cu puțin timp înainte de eliminare
23:50 - DSP-urile sunt în colaps. Pacienții se vindecă de Covid până să le răspundă cineva solicitărilor
23:43 - Boris Johnson: Dacă Rusia va invada Ucraina, fiii multor rusoaice nu se vor mai întoarce acasă. Rezistența ucraineană va fi feroce, iar Marea Britanie va mări numărul militarilor din cadrul NATO (VIDEO)
23:27 - Adela Popescu, glume pe seama vârstei lui Răzvan Fodor: Îmi dau seama că nu e chiar așa de rău. Cum a reacționat actorul
23:24 - Administrația Biden a retras oficial ordinul privind vaccinarea obligatorie în marile companii. Actul normativ fusese blocat de Curtea Supremă a SUA
23:06 - Un grup comercial american taie din avântul sancțiunilor anunțate de Biden. “SUA ar trebui să ia în considerare noi prevederi legale”
23:02 - Florin Piersic a plecat din România, la 86 de ani. Motivul pentru care a părăsit țara și cine îl însoțește  
22:52 - Cristian Diaconescu: NATO și SUA au spus foarte clar că la o eventuală invazie a Rusiei în Ucraina răspunsul nu va fi unul militar / Reacția Alianței de sprijin în caz de criză diferă între Marea Baltică și Marea Neagră (VIDEO)