Procurorii, sesizați în cazul lui Sandu Geamănu, pentru contul de Facebook

Procurorii, sesizați în cazul lui Sandu Geamănu, pentru contul de Facebook

Conducerea Penitenciarului Rahova a sesizat Parchetul Judecătoriei Sectorului 5, în urma anchetei interne privind folosirea de către Ilie Alexandru, zis Sandu Geamănu, din închisoare, a unui cont de Facebook.

Mai multe fotografii în care interlopul Sandu Geamănu își etalează mușchii în celula sa de la Penitenciarul Rahova au fost postate pe un cont de Facebook, informează Mediafax.

În urma unor percheziții, reprezentanții închisoarii au descoperit 3 telefoane mobil și o cartelă SIM, motiv pentru care s-a întocmit un raport de incident pe numele lui Ilie Alexandru

Interlopul Sandu Geamănu şi-a deschis cont de Facebook, unde a postat mai multe fotografii făcute în spatele gratiilor în care îşi arată muşchii şi tatuajele şi prin intermediul căruia ţine legătura cu apropiaţii săi aflaţi în libertate şi cu cei care i-au cerut „prietenia”.

Pe contul de Facebook, Sandu Geamănu avea postate mai multe fotografii în care apărea în diverse ipostaze, atât în celulă, cât şi în alte locuri din interiorul penitenciarului.