Profesoară din Târgovişte, la spital din cauza glumei unor elevi inconștienți

Profesoară din Târgovişte, la spital din cauza glumei unor elevi inconștienți
Foto: adevarul.ro

Irina Stan, profesoară de matematică la un liceul „Bălaşa Doamna” din Târgoviște, a ajuns la spital în stare gravă, după ce elevii clasei a VIII-a au încercat să îi facă o farsă, relateză adevărul.ro.

Aparent la inițiativa unei eleve, elevii au înlocuit scaunul de la catedră cu unul rupt. Femeia a intrat la oră și s-a așezat pe scaun, care a cedat fără avertisment.

Profesoara a avut ghinionul să se lovească în cădere cu capul de un calorifer. Un alt dascăl a găsit-o zăcând într-o baltă de sânge și în stare de inconștiență. Irina Stan a fost transportată de urgență la spital.

Incidentul a avut loc în liceul „Ion Heliade Rădulescu”, acolo unde învaţă provizoriu o parte din elevii de la „Bălaşa Doamna”, din cauza lucrărilor de modernizare.

Se pare că Inspectoratul Școlar a încercat să mușamalizeze acest eveniment, petrecut în 8 aprilie. Eleva care ar fi inițiat acest gest se pare că ar fi fost exmatriculată.

Purtătorul de cuvânt al IJP Dâmbovița, comisarul Mihaela Savu, a informat că se efecuează cercetări pentru stabilirea circumstanțelor care au dus la rănirea profesoarei.

Ultima oră
22:17 - Sepsi Sfântu Gheorghe, a doua echipă românească eliminată la penalty-uri din Conference League. Spartak Trnava merge mai departe după două remize
22:07 - Bilanț tragic în Turcia din cauza incendiilor în apropiere de Antalya. Mai multe hoteluri au fost evacuate
22:02 - Natalia Gavrilița, candidata PAS la funcția de premier al Republicii Moldova. Cine este femeia propusă de pro-europeni pentru a conduce viitorul guvern de la Chișinău
21:40 - AUR solicită demisia lui Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, după ce zeci de copii au stat blocaţi mai multe ore în câmp, în trenul Mangalia-Arad
21:35 - Victor Negrescu: Cred că inclusiv dreapta are oameni care pot face mai multe pe fonduri europene decât Ghinea. Dacă nu accesăm banii din PNRR, toată România pierde, mai ales la împrumuturi (VIDEO)
21:23 - Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, anunță că îl va sprijini pe Florin Cîțu
20:56 - Marea Britanie, Spania și Grecia, printre țările europene aflate în zona roșie. CNSU a actualizat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat (DOCUMENT)
20:47 - Centrul European pentru Controlul Bolilor avertizează: Nu călătoriţi în Mykonos, Santorini, Rhodos şi în alte 10 insule greceşti
20:35 - Intrarea în Germania, doar cu pașaport Covid din weekend. Berlinul ar urma să înăsprească condițiile de intrare în țară din cauza temerilor legate de valul 4
20:34 - CFR anunţă că şase din cele 13 vagoane răsturnate la Feteşti au fost ridicate