Protest în Capitală față de cotele obligatorii de refugiați, impuse de UE

Protest în Capitală față de cotele obligatorii de refugiați, impuse de UE
Foto: B1 TV

Protest în centrul Capitalei faţă de cotele obligatorii de refugiaţi impuse de Uniunea Europeană, dar şi faţă de ridicarea celei mai mari moschei din Europa la Bucureşti, informează B1 TV.
Acţiunea, organizată de Noua Dreaptă, a strâns la mitingul din Piaţa Universităţii aproape 100 de persoane. Oamenii sunt nemulţumiţi de cotele de refugiaţi pe care oficialii europeni le-au alocat României. Protestatarii îi văd pe refugiaţii musulmani drept o ameninţare la siguranţa lor.

”Nu am nimic cu acesti oameni. Dar s-a dovedit clar că printre ei sunt și oameni care vor rău. Nu vor liniște, au alte intenții”, susșine un protestatar.

100 de oameni s-au strâns în Piaţa Universităţii din Capitală pentru a protesta faţă de cotele obligatorii de refugiaţi impuse de Uniunea Europeană. Oamenii privesc cu teamă valul de imigranţi musulmani care ar putea ajunge în ţara noastră.

”Cu sigunață, printre acești musulmani sunt și teroriști. Cine ne dă garanții la televizor, ne dă garanții false. Deci cu terorismul chiar nu este de joacă”, a spus o femeie venită la protest.

Tot în Piața Universităţii au fost mulţi oameni care au protestat și faţă de ridicarea controversatei moschei în Bucuresti.

”Nu este necesar, și nu în Bucuresti și nicăieri pe pământ românesc. Nu moschee”, susține o femeie.