Protest în Capitală. Locuitorii din Prelungirea Ghencea au ieșit în stradă pentru a protesta din cauza lucrărilor din zonă și a promisiunilor nule ale politicienilor (VIDEO)

Protest în Capitală. Locuitorii din Prelungirea Ghencea au ieșit în stradă pentru a protesta din cauza lucrărilor din zonă și a promisiunilor nule ale politicienilor (VIDEO)

Marş de protest în Prelungirea Ghencea din Capitală. Sătui de ritmul lent în care autoritatile deruleaza proiectul de supra-largire la 4 benzi de circulatie, locuitorii din zonă au ieşit în stradă, potrivit B1 TV.

Ei l-au chemat în mijlocul lor pe primarul de sector, Rareş Mănescu, dar şi pe interimarul de la Capitală Răzvan Sava, pentru a le cere socoteală. Surprinzător, în mijlocul oamenilor a ajuns un alt liberal, candidatul la primăria generală, Ludovic Orban.

Bucureştenii din Prelungirea Ghencea și locuitorii comunei Bragadiru au ieşit în stradă. Ei au organizat un marș de protest, fiind nemulţumiţi că proiectul Pasajului de la Domneşti şi lărgirea străzii Prelungirea Ghencea au rămas "doar pe hârtie". Oamenii spun că sunt supuşi zilnic pericolului de accidente rutiere fiindcă, pe Prelungire, trecerile de pietoni nu sunt corect marcate, iar gropile nu sunt reparate niciodată.

Protest: Locuitorii din Prelungirea Ghencea au ieșit în stradă

#DIRECT_ONE_ytif0z#

La protest a mers şi candidatul PNL la primăria capitalei Ludovic Orban. O mişcare controversată, în condiţiile în care oamenii spun că au făcut petiţii pentru a se rezolva situaţia din prelunghirea Ghencea atât către interimar PNL Răzvan Sava cât şi către primarul liberal al sectorului 6 Rareş Mănescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)