Puya, contestat de iubitorii de animale, după ce a declarat pe scenă că ar împușca toți maidanezii (VIDEO)

Puya, contestat de iubitorii de animale, după ce a declarat pe scenă că ar împușca toți maidanezii (VIDEO)
Foto: 4botosani.ro

Cântărețul Puya a făcut recent o declarație, în plină scenă, care a stârnit furia iubitorilor de animale: Artistul a spus, la finalul piesei ”Maidanez”, cântată la Romanian Music Awards, că ar împușca toți câinii maidanezi care sunt agresivi față de copii.

“Trimiteți javrele înapoi lui Brigitte Bardot. E 2013, România, nu Congo. Când Cuţu Cuţu şi Grivei se dau la copiii mei, iau puşca şi trag în ei. Cuţofililor, Puya e de la Protecţia copiilor. În loc să ne plângem copiii morţi, noi plângem de mila javrelor care i-au sfâşiat în colţi”, a spus Puya.

Iubitorii de animale au avut imediat o reacție, debutând o petiție pe site-ul change.org prin care cer arestarea lui Puya pentru instigare la violenţă împotriva animalelor.“Puya a atras dispreţul multor oameni, după ce a intrat pe scenă la Romanian Music Awards şi a îndemnat publicul să omoare câinii comunitari”, se arată în petiţia care adunase 500 de semnături până marți dimineață.

Puya vrea să împuște toți maidanezii agresivi față de copii

Embed:
Ultima oră
15:52 - Ludovic Orban: Florin Cîțu are șanse minime să rămână premier. Vă dați seama ce maestru trebuie să fii să provoci împotriva Guvernului două moțiuni de cenzură (VIDEO)
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)
15:25 - Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Markó Béla, în semn de apreciere pentru contribuţia sa excepţională închinată culturii scrise în limba maghiar
15:13 - Florin Cîțu: Dacă moțiunea a USR PLUS și AUR nu este respinsă, o vom ataca din nou la Curtea Constituțională și veți vedea că vom avea dreptate (VIDEO)
15:11 - Will Smith a anunțat că el și soția sa au renunțat la practicarea monogamiei: “Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională”
15:00 - Dan Barna: Oricât se va strădui DLAF, aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele pentru a plasa știri negative la fiecare moment politic sau electoral important, Florin Cîțu tot nu va recâștiga sprijinul USR PLUS
14:52 - Creare-magazinonline.ro – solutia perfecta pentru realizare magazin online si creare solutii eCommerce
14:48 - Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!
14:46 - Prima declarație a Alinei Eremia, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Aveam sistemul imunitar slăbit”
14:40 - Lista localităților cu incidență mai mare de 3 a fost actualizată. Peste 100 de orașe din România, în scenariul roșu