Radu Banciu: Demisia lui Radu Stroe a fost orice, numai onorabilă nu

Radu Banciu: Demisia lui Radu Stroe a fost orice, numai onorabilă nu

Comentatorul TV Radu Banciu a discutat, joi seară, în cadrul emisiunii sale ”Lumea lui Banciu„, difuzată de B1 TV, despre demisia ministrului de Interne Radu Stroe.

”Evident că nu există niciun pic de demnitate la Radu Stroe, departe de el. Singurul lucru, dacă am înșira toate calitățile și necalitățile lui Radu Stroe, aia cu onoarea nu am găsi-o pe nicăieri. Deci este exact lucrul care îi lipsea lui. Pentru că a fi onorabil sau a avea onoare însemna ca nu în direct să-i spui reporteriței că >, ci trebuia să dispari dacă nu ai fi reușit să faci nimic, ori să intri în pământ și să nu te mai găsească nimeni. Măcar să ai atuul ăsta, al nemuririi, al impactului cu neființa”, a spus Banciu.

Acesta consideră că o demisie de onoare vine imediat după ce s-au comis unele greșeli și descalifică astfel ”demisia de onoare” anunțată de liberalul Stroe la patru zile distanță.

”Ori varianta asta, ori îți anunțai demisia. Aia era onoare. Ăia căutau, pădurarii, tu Stroe ascultai la radio sau urmăreai crawl-ul și la un moment dat scoteai demisia. Știrea ar fi avut un impact sănătos. Dar domle, au trecut patru ore și ăia nu au fost găsiți, au trecut cinci ore. Sau a doua zi dimineața dacă nu. Lăsai noaptea să treacă ca un sfetnic bun și a doua zi dimineața Radu Stroe își anunța demisia. Aia însemna demisie de onoare, domnule Radu Stroe. Nu ne luați de proști”, completează Banciu.

Radu Banciu, despre demisia lui Radu Stroe