Reacția lui Cozmin Gușă, acuzat că a furat Realitatea TV: Vîntu nu i-a vândut niciodată Realitatea TV lui Schwartzenberg. Schwartzenberg ne-a vândut mie și lui Păcuraru ceva ce nici nu avea (VIDEO)

Reacția lui Cozmin Gușă, acuzat că a furat Realitatea TV: Vîntu nu i-a vândut niciodată Realitatea TV lui Schwartzenberg. Schwartzenberg ne-a vândut mie și lui Păcuraru ceva ce nici nu avea (VIDEO)

Elan Schwartzenberg i-a acuzat pe Cozmin Gușă și Marcel Păcuraru că i-au furat televiziunea Realitatea, falsificându-i o semnătură și cu ajutorul unor oameni ”din sistem”.

Elan Schwartzenberg a lansat această acuzația într-un interviu pentru B1 TV, primul pe care l-a acordat după o pauză de șase ani. (Detalii AICI)

Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, Cozmin Gușă a declarat că, în primul rând, Elan Schwartzenberg nici măcar nu a cumpărat Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vîntu și asta pentru că, la acel moment, Vîntu deja își cesionase acțiunile lui Liviu Luca, printr-un off-shore. Mai mult, tranzacția oricum era condiționată de platade către Schwartzenberg a unor sume uriașe de bani, condiție care nu a fost respectată. Practic, a spus Gușă, Schwartzenberg i-a vândut lui și lui Marcel Păcuraru ceva ce nici măcar nu avea.

Ultima oră
07:43 - Incendiile de vegetație au provocat noi evacuări de turiști în Turcia. Grecia, Italia și Bosnia s-au confruntat și ele cu flăcări violente, iar valul de căldură continuă (VIDEO)
07:15 - Furtunile au făcut ravagii în țară. Maramureș, printre cele mai afectate județe (VIDEO)
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac