Reșița: O parcare a fost transformată în plajă, cu ocazia unei competiții de volei

Reșița: O parcare a fost transformată în plajă, cu ocazia unei competiții de volei
Foto: caon.ro

În acest weekend, municipiul Reșița găzduiește o importantă competiție de volei pe plajă. Cu această ocazie, una din parcările din oraș a fost acoperită cu mai multe tone de nisip, aminitindu-le celor care nu se află în vacanță de litoral.

Pentru a amenaja terenul, organizatorii au adus 17 camioane de nisip, relatează Adevărul. Astfel, competiția, care este programată să înceapă vineri, se poate desfășura fără nicio problemă.

Concursul care se va desfășura în parcarea-plajă se numește Balcaniada de Beach Volleyball (volei pe plajă) și este o premieră pentru oraș. Tocmai de aceea, solicitarea de a acoperi terenul cu nisip a fost o mare surpriză pentru proprietar.

„Am pus la dispoziția competitorilor spațiul din fața sediului CASE SA, pentru amenajarea terenului de volei. Parcarea a fost închisă în data de 24 iulie, iar în data de 29 iulie se va sfârși competiția. Sper eu, ca până în data de 1 august să redăm parcarea cetățenilor Reșiței, pentru a fi folosită în mod corespunzător,” a declarat acesta.

Probabil că singurii care nu se vor bucura de schimbare sunt șoferii, care au rămas fără câteva locuri de parcare pentru mai multe zile, tocmai în centrul orașului.

Ultima oră