Retrospectiva nunților și divorțurilor din 2011: VEZI cele mai răsunătoare evenimente mondene (VIDEO)

Retrospectiva nunților și divorțurilor din 2011: VEZI cele mai răsunătoare evenimente mondene (VIDEO)
Foto: bastaneli.blogspot.com

Anul 2011 poate fi uşor consemnat şi drept anul divorţurilor. Prima despărţire celebră care a suprins pe toată lumea: Moni şi Iri Columbeanu. Cuplul nu a făcut decât să deschidă o listă care s-a dovedit a fi mai lungă decât am fi crezut.

Îndrăgostiţi celebri, care cândva au spus DA, în acest an au rupt legămintele de dragoste. Unii mai discreţi, alţii mai nonconformişti. Să-i însoţim pe răniţii în dragoste, din nou, prin tribunale.

Irinel și Monica Columbeanu

După aproape 5 ani de căsnicie, Monica, fosta doamnă Columbeanu actuală Gabor divorţa de Irinel. Se întâmpla undeva în vara acestui an.

Piciorul în prag l-a pus fosta divă de la Izvorani, jignită de infidelitatea lui Irinel. Omul de afaceri şi-a făcut de cap din cauza singurătăţii cu două domnişoare blonde, care imediat după ce s-a consumat aventura de o noapte, au fugit pe la ziarele de scandal să-şi declare reuşita. Moni nu a putut suporta trădarea nici chiar de dragul Irinucăi, pentru custodia căreia, cei doi părinţi s-au luptat prin tribunale

Au fost audiaţi martori de ambele părţi pentru a stabili care dintre cei doi părinţi să aibă în grijă fetiţa: şoferul şi bona Irinei, dar şi mama Monicăi şi sora ei, Ramona Gabor. În final, învingător a ieşit Irinel, iar Monica a luat drumul Americii.

Oana Zăvoranu și Pepe

Alt cuplu celebru, alt divorţ la fel de scandalos – Oana şi Pepe. De ziua ei, Oana Zăvoranu a primit în dar libertatea. După luni de scandaluri, acuzaţii dure şi plângeri penale, Oana a divorţat la notar de Pepe. Oana împlinea pe 16 iunie 38 de ani şi ştia că este în centrul atenţiei.

Iubirea pasională ce i-a ţinut unul lângă celălalt legaţi timp de 7 ani s-a transformat în ură, iar despărțirea care începuse timid, cu declaratii reținute, s-a transformat într-un conflict în care cei doi și-au aruncat cuvinte dure și au făcut dezvăluiri neașteptate. Primul a fost Pepe, care a acuzat-o pe Oana că l-a înşelat.

După luni întregi de circ mediatic, Pepe i-a urat Oanei fericire, Oana lui Pepe: succes. Fiecare cu muzica lui, cu viaţa lui.

Cristi și Mihaela Borcea

Nu doar în showbiz a bătut vântul marilor despărţiri, ci şi în fotbal. O poveste cu o amantă timp de 7 ani, Alina Vidican, şi o soţie părăsită după 23 de ani de căsătorie, Mihaela Borcea, a ieșit la iveală: bărbatul care a înșelat și a iubit pe ascuns – celebrul Cristi Borcea, acționar la Clubul Dinamo.

Toţi cei trei copiii au rămas în grija mamei, Cristi le va plăti o pensie alimentară de 10 mii de euro pe lună şi îi poate vedea oricând doreşte.

Călin și Ioana Popescu Tăriceanu

Pe 7 septembrie 2011 vestea unui alt divorț a venit pe neașteptate: protagoniști Călin Popescu Tăriceanu și soția lui Ioana, un cuplu considerat cât se poate de solid. Vestea că familia Tariceanu avea să se destrame nu părea credibilă pentru cei care încă mai credeau în poveştile de dragoste care ajung la nunta de platină.

Dar iată că, fără a oferi explicaţii, şi fără a-şi spăla rufele în public, Ioana şi Călin Popescu Tăriceanu îşi spuneau adio de comun acord. Iar băieţelul cuplului, în vârstă de opt ani, a rămâs în custodia tatălui. Surpriză sau nu, fostul premier şi-a găsit după câteva luni consolarea la braţul unei domnişoare din Buzău, pe nume Loredana Moise.

Amelia și Niculae Antoniu

Şi pentru prim-solista Teatrului Naţional de Operetă, Amelia Antoniu, 2011 a fost unul de cumpănă. A stat pe paturile de spital, din cauza mai multor probleme de sănătate, dar a şi trecut printr-un divorţ. Soprana şi soţul ei, Niculae Antoniu, s-au despărţit de comun acord, în septembrie. Fetiţa lor, în vârstă de doar câteva luni, a fost încredinţată mamei.

Remus și Irina Truică

Căsnicia soţilor Truică părea să fie una fericită, până când Patricia Kaas, femeia cu care s-a zvonit că el ar fi avut o aventură, a scris despre iubirea trecătoare în cartea sa autobiografică. Un cuplu discret până la divorț, numele lui Remus și al Irinei au ajuns pe buzele tuturor în vara acestui an, când, după 14 ani de căsnicie, drumurile lor s-au intersectat în sala de tribunal.

Presa mondenă a scris că milionarul de la Snagov a angajat unul dintre cei mai mari specialişti în divorţuri din Europa, pe avocata Michele Cahen, femeia care l-a reprezentat și pe Nicolas Sarkozy în procesul de divorţ.

În cele din urmă, Irina Truică a câştigat, prin ordin judecătoresc, dreptul de a-şi lua fetele. Câştigarea custodiei celor două gemene este doar o luptă câştigată într-un război care se anunţă lung: dacă odată împărţeau dragostea, acum Irina şi Remus Truică mai au de împărţit averea estimată la aproximativ 10 milioane de euro.

Nunțile anului 2011

Să ne mai înveselim puţin, pentru că 2011 nu a adus doar despărţiri, dar i-a şi adus împreună pe alţii. Şi-au unit destinele în nunţi care s-au vrut de poveste.

Cristi și Alina Borcea

După un divorţ paşnic, Cristi Borcea n-a aşteptat prea mult pentru a o duce la altar pe iubita ţinută ascunsă timp de 7 ani: Alina Vidican. A fost o nuntă scumpă, prin târg s-a vorbit că ar fi costat în jur de un milion de euro.

Nu mai puţin de 600 de invitaţi au participat la marele eveniment, la care naş a fost nimeni altul decât Gigi Becali. El a pregătit un cadou special pentru miri – o maşină de 300.000 de euro.

Cea care a captat însă atenţia tuturor a fost Alina. Cu o rochie de 20.000 de euro, realizată de un celebrul designer, mireasa a strălucit la braţul soţului său.

Toată lumea era pregătită pentru o petrecere somtuoasă, cu un meniu rafinat. Dar piesa de rezistenţă se anunţa a fi tortul imens, de peste doi metri. Curiozităţile jurnaliştilor legat de fastul nunţii, l-au iritat pe naşul Gigi.

Cu sau fără răutăţi Cristi şi Alina au ieşiţi fericiţi din biserică, iar o mare de fluturi au zburat deasupra lor.

Natalia Barbu și Nicolae Sota

Au mai spus DA în faţa altarului şi alte cupluri mondene. Cântareaţa basarabeancă, Natalia Barbu a devenit soţia omului de afaceri Nicolae Sota. Ceremonia a avut loc în staţiunea Mamaia, iar după o nuntă fastuoasă, cuplul a plecat în luna de miere în Caraibe.

Oana și Viorel Lis

Ne îndreptam atenţie spre un cuplu nonconformist: Oana şi Viorel Lis. El cu banii, ea cu anii, spuneau mulţi care nici în ruptul capului nu dădeau credit acestei relaţii. Dar iată ca anul acesta, Oana a reuşit să le dovedească tuturor că, îl convinge pe Viorel Lis să meargă la altar. Au petrecut apoi luna de miere în Italia.

Alexandra Gudu și Corneluș Dinu

La finalul listei cu nunţi, am păstrat-o pe aceea a fiului lui Cornel Dinu. Unicul fiu al celui supranumit Mister s-a căsătorit cu prezentatoarea tv, Alexandra Gudu.

Naşii celor doi miri au fost Mihaela şi Nicu Gheară, iar printre invitaţi s-au numărat preşedintele FRF, Mircea Sandu şi fiica acestuia Raluca, patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, fostul luptator K1 Ionuţ Iftimoaie sau actorii de comedie Romica Ţociu şi Cornel Palade.

Petrecerea a fost una cu bun gust, iar meniul a cuprins atât preparate exotice cât şi tradiţionalele sărmăluţe. Totul servit în farfurii suflate cu publere de argint, aceeaşi veselă folosită şi la nunta familiei Borcea. Şi tortul a fost impresionant: a avut 2 metri şi 60 de centimetri înaltime şi a cântărit 70 de kilograme. Un spectacol de artificii a luminat cerul.

Nunțile și divorțurile anului 2011

Embed: " />