S-a aflat cine a fost vârstnicul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7. Bărbatul ocupa o funcție importantă în guvernul Văcăroiu

S-a aflat cine a fost vârstnicul care s-a aruncat cu soția de la etajul 7. Bărbatul ocupa o funcție importantă în guvernul Văcăroiu
Foto: pixabay.

S-a aflat cine a fost bărbatul care s-a aruncat vineri, 23 septembrie, împreună cu soția sa de la etajul șapte. Potrivit surselor g4media, acesta era secretar de stat în guvernul Văcăroiu. Vârstnicul a făcut parte din Ministerul Apelor, Pădurilor și Protecției Mediului, în perioada 17 decembrie 1992 – 11 decembrie 1996.

Doi vârstnici, găsiți fără răsuflare

Doi vârstnici au fost găsiți fără suflare în fața unui bloc din București. Informațiile preliminare au arătat că cei doi bătrâni erau soț și soție și aveau aproximativ 80 de ani. Anchetatorii au luat în considerare ipoteza unei sinucideri, care pare a fi adevărată.

La fața locului s-au deplasat imediat echipaje de poliție și SMURD. Medicii ajunși la locul incidentului nu au putut face altceva decât să constate moartea celor doi vârstnici.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:35 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Mesajele pe care le primim din astral despre viitor sau trecutul nostru foarte îndepărtat. Cum le decriptăm (VIDEO)
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”