Un bărbat de 79 de ani, internat într-un cămin de bătrâni din Călărași, şi-a înjunghiat doi colegi de 60 și 80 de ani. Un bărbat a murit la spital

Un bărbat de 79 de ani, internat într-un cămin de bătrâni din Călărași, şi-a înjunghiat doi colegi de 60 și 80 de ani. Un bărbat a murit la spital
Foto: Pixabay

Incidental s-a produs miercuri dimineață, în urma unui conflict spontan. Un bărbat de 79 de ani, internat într-un cămin de bătrâni din Călărași, şi-a înjunghiat doi colegi de 60 și 80 de ani. Victima mai în vârstă a murit, câteva ore mai târziu, la spital.

Tragedia s-a produs la Căminul pentru persoane vârstnice Sf. Antim Ivireanul, din Călărași, iar agresorul a folosit un obiect contondent.

Bărbatul acuzat de omor calificat nu era cunoscut cu probleme psihice

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, au reținut un bărbat, în vârstă de 79 de ani, pentru omor calificat și tentativă la omor calificat.

„La ora 5 fără un sfert, a luat briceagul şi s-a dus şi l-a înjunghiat. (…) Nu mi-a venit să cred. Nimeni nu dormea din rândul salariaților. La câteva secunde partea medicală a instituţiei a fost acolo. A fost acasă, avea bilet de voie şi când s-a întors… E șocant ce s-a întâmplat”, a precizat directoarea căminului de bătrâni, citată de presa locală.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

Bărbatul acuzat de omor calificat a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat și tentativă la omor calificat.

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a menționat un ofițer din Poliție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)
19:54 - Cristina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit: „În sfârșit, sunt fericită” (FOTO)
19:32 - Șeful Pentagonului nu consideră iminentă o invazie a Chinei în Taiwan. Lloyd Austin: Bejingul vrea să stabilească un nou normal