S-A AFLAT! Cine este, de fapt, ELEVUL care a oferit CEA MAI IMPRESIONATĂ IMAGINE din timpul funerariilor REGELUI MIHAI, stând în GENUNCHI în fața catafalcului (FOTO)

S-A AFLAT! Cine este, de fapt, ELEVUL care a oferit CEA MAI IMPRESIONATĂ IMAGINE din timpul funerariilor REGELUI MIHAI, stând în GENUNCHI în fața catafalcului (FOTO)

Un copil care a venit la Palatul Regal pentru a putea să vadă sicriul în care se afla Regele Mihai și a aduce un ultim omagiu fostului suveran a devenit viral pe internet, rămând drept una din imaginile istorice care va marca ceremoniile funerare ce au avut loc pentru fostul suveran.

Acesta a devenit viral pe internet, dar fără ca lumea să știe cine e și care au fost motivele pentru care a adus acest gest suprem de omagiere a Regelui. Numele său este Vlad Dragne și este elev în clasa a X-a la Colegiul ”Sfântul Sava” din București, instituție de învățământ unde a fost și Regele Mihai.

"Am făcut ce am simțit. Mi s-a părut un gest normal. În fața unor oameni merită să îngenunchezi. Regele fără îndoială a fost unul dintre ei”, a declarat băiatul într-un interviu pentru TVR.

Elevul povestește că acest eveniment l-a determinat să caute mai multe informații despre Regele Mihai, strângând informații atât din mediul online și din televiziuni, cât și din “Jurnalul lui Corneliu Coposu” pe care l-a primit de la un profesor. Adolescentul s-a declarat cel mai impresionat de eforturile fostului suveran de a reveni în țară.

"Atunci când a stat cele trei zile, mi s-a părut atât de impresionant pentru că și-a păstrat promisiunea, chiar atunci când un milion de oameni i-au cerut să nu o facă, pentru că știa că pe termen lung repercusiunile vor fi negative”, a explicat băiatul.