Șase din cele 11 persoane rănite în accidentul de microbuz din Bacău au rămas internate

Șase din cele 11 persoane rănite în accidentul de microbuz din Bacău au rămas internate
Foto: cancan.ro

Şase din cele 11 persoane rănite, miercuri dimineață, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat pe un drum din judeţul Bacău au rămas internate în spital.

Cinci persoane din cele 11 rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat în localitatea Obârşia au fost externate, medicii considerând că acestea sunt în afara oricărui pericol, însă una dintre acestea se află în stare gravă, relatează Mediafax.

Printre persoanele cărora li s-a permis să părăsească unitatea medicală s-a aflat şi o tânără de 19 ani, gravidă în 12 săptămâni, care, după consultul de specialitate, s-a constatat că nu are probleme medicale.

Microbuzul de transport în comun în care se aflau cele 11 persoane s-a răsturnat în afara şoselei, în dreptul localităţii Obârşia, comuna Izvorul Berheciului, din judeţul Bacău, de pe drumul judeţean DJ 241A.

Șoferul autovehiculului, care făcea o cursă regulată, a pierdut controlul volanului.

Tags:
Ultima oră
22:34 - Al treilea weekend de proteste în Franța: Mii de oameni au ieșit pe străzile Parisului pentru a reclama extinderea certificatului verde și obligativitatea vaccinării pentru personalul sanitar. Au existat și ciocniri (VIDEO)
21:55 - Turiști evacuați pe mare în Sicilia și Bodrum, din cauza incendiilor de vegetație. În Turcia, oamenii au fost nevoiți să părăsească mai multe sate și zone de vacanță, iar lupta cu flăcările devastatoare continuă (VIDEO)
21:09 - Bogdan Aurescu, discuție cu omologul israelian despre incidentul din strâmtoarea Hormuz, soldat cu moartea unui român și a unui britanic. MAE: Partea română e în contact inclusiv cu SUA și Marea Britanie
20:43 - Olimpiu Moruțan ar fi ajuns la un acord de principiu cu Galatasaray. Ce spune Gigi Becali despre transfer: „Eu am cerut 10 milioane”
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020