Scandal cu ouă și pietre în orașul condus de Florentin Pandele

Scandal cu ouă și pietre în orașul condus de Florentin Pandele
Foto: fin.ro

Incidente la împărţirea pliantelor electorale au avut loc şi în apropierea Capitalei, transmite B1TV.

Mai mulţi liberali susţin că au fost atacaţi cu ouă şi pietre, în timp ce încercau să împartă flyere, în Voluntari. Oamenii sunt mai mult ca siguri că vinovaţi sunt cei din PSD şi nu exclud implicarea primarului Florentin Pandele, soţul Gabrielei Firea. PSD Ilfov respinge acuzațiile.

Liberali care încercau să împartă pliante electorale în oraşul Voluntari susțin că au fost injurați și ameninţati. Totul s-a întâmplat, potrivit reprezentanţilor PNL, la 200 de metri de politisti şi sub privirile consilierilor locali PSD ai Primăriei Voluntari care nu au încercat sub nicio formă să stingă conflictul.

Liberalii susţin că atacatorii nu aveau un însemn al vreunui partid însă sunt ferm convinşi că sunt membrii PSD. Social-democraţii însă resping toate aceste acuzaţii.

„Categoric, nu membri ai PSD au atacat cu ouă sau cu orice altceva echipele de campanie liberale. PNL dorește doar să ne defăimeze și să se victimizeze. Îi vom da în judecata pe cei care astăzi au dat naștere unui conflict la care noi nu am fost parte! Scopul lor a fost să jignească și să îi pună într-o lumină nefavorabilă pe președintele PSD Ilfov Gabriela Firea și pe primarul orașului Voluntari Florentin Costel Pandele.”, se arată într-un comunicat transmis duminică de PSD Ilfov.

Între timp, președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache acuză, la rândul său, că apropiații lui Pandele „provoacă fără nicio reținere incidente violente”. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)