Scandal de proporții între magistraţi! Coțofană, fostă agentă SRI, candidat la CSM, îl acuză pe președintele Tribunalului Arad de filaj ilegal

Scandal de proporții între magistraţi! Coțofană, fostă agentă SRI, candidat la CSM, îl acuză pe președintele Tribunalului Arad de filaj ilegal

Scandal de proporții între magistraţi. Judecătoarea Lavinia Coțofană, fost ofițer SRI și candidat la CSM, susţine că a fost filată fără mandat. Ea îl acuză pe președintele Tribunalului Arad, Flavius Bradin, că a filat-o ilegal, potrivit stiripesurse.ro.

Judecătoarea Lavinia Coțofană îl acuză pe Flavius Bradin președintele Tribunalului Arad că una dintre camerele de supraveghere de pe holurile instituţiei era îndreptată către biroul său special pentru a-i fila activitatea. Iar acuzaţiile nu se opresc aici…

"Pentru ca lucrurile să fie mai grave, trebuie să spunem că filajul lui Coţofană a fost făcut fără mandat. Cât despre imagini, acestea au fost folosite într-o acţiune declanşată de Inspecţia Judiciară împotriva judecătoarei, culmea, la scurt timp după ce Nicoleta Lavinia Coţofană a sesizat Parchetul cu privire la un posibil caz de deturnare a fondurilor alocate ajutorului public judiciar în care ar fi implicaţi mai mulţi avocaţi, caz de care ar fi ştiut inclusiv anumiţi membri ai CSM", a explicat judecătoarea Lavinia Coțofană.

În replică, președintele Tribunalului Arad spune că respectiva cameră ar supraveghea birourile mai multor judecători și grefieri.

"Camera cu care doamna judecător pretinde că a fost supravegheată video nu a fost instalată în biroul dumneaei, ci este amplasată din februarie 2014, anterior sosirii doamnei judecător Lavinia Nicoleta Coţofană în instanţă (…), supaveghind accesul în cele 17 birouri în care îşi desfăşoară activitatea 18 judecători şi 13 grefieri", a precizat președintele Tribunalului Arad.

Acesta a mai explicat că imaginile surprinse de această cameră, precum şi de celelalte 19 camere de supraveghere amplasate în zonele care supraveghează accesul publicului în instanţă, sunt transmise în timp real jandarmilor care asigură paza instanţei.

Urmăriți B1TV.ro și pe