SCANDAL! Suma COLOSALĂ oferită Andrei de către primăria Târgu Mureș pentru un CONCERT de 40 de minute. "Se puteau DOTA vreo 4 laboratoare de BANII RISIPIȚI"… (FOTO, VIDEO)

SCANDAL! Suma COLOSALĂ oferită Andrei de către primăria Târgu Mureș pentru un CONCERT de 40 de minute. "Se puteau DOTA vreo 4 laboratoare de BANII RISIPIȚI"... (FOTO, VIDEO)

Trai, neneacă pe banii publici! Dan Mască, președintele Partidului Oamenilor liberi, formațiune care are trei consilieri locali în consiliul local din Târgu Mureș, publică pe pagina sa de Facebook imagini cu un contract ce ar fi fost incheiat între Primarie și firma care o reprezintă pe cântăreața Andra.

Conform actelor, pentru o reprezentație de 40 de minute, este prevazută incredibila plată de 47.000 lei!

Mască, un critic constant al modului în care sunt cheltuiți banii publici la nivel local, spune că a cerut de mai multe luni să i se spună cât a costat reprezentația din luna martie din Târgul Mureș, dar "familia Măruță" nu a fost de acord, scrie Hotnews.

Consilierul publica acum o copie a respectivului contract, care este semnat, din partea artistei, de Cătălin Măruță, reprezentant al firmei Lemon Music SRL.

"De ziua femeii se puteau dota vreo 4 laboratoare de banii risipiți, iar aceste laboratoare se puteau folosi ani de zile de sute/ mii de elevi și profesori”, concluzionează Dan Mascăpe pagina sa de Facebook.

Suma INCREDIBILĂ primită de Andra a pentru un concert la Târgu Mureș!